Τριανταφυλλιά, Γαρυφαλλιά και Γεράνι – Τα Μυστικά του Κήπου “στο Κόκκινο”




Παραδοσιακά, δημοφιλή και αγαπημένα καλλωπιστικά φυτά. Ο Κώστας Λιονουδάκης μας δίνει συμβουλές για την φροντίδα της τριανταφυλλιάς, της γαρυφαλλιάς και του γερανιού.

Μάθε περισσότερα για το γεράνι:
Γαρυφαλλιά:
Τριανταφυλλιά:

Ακολούθησε τα Μυστικά του Κήπου:

Website:
Facebook:
Instagram:
Youtube:

Τριανταφυλλιά, Γαρυφαλλιά και Γεράνι – Τα Μυστικά του Κήπου “στο Κόκκινο” | Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Βίντεο από το κανάλι Τα Μυστικά του Κήπου


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν τον άφησαν τον άνθρωπο να πει πέντε πράγματα, πετάγονταν συνέχεια με το μακρύ τους και το κοντό τους. Ούτε σημαντικά πράγματα, όπως το ωίδιο, τον άφησαν να αναπτύξει. Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρουσίαση ή δημοσιογραφία, σίγουρα πάντως είναι πολύ εκνευριστικό. Να θέλεις να παρακολουθήσεις και να μην μπορείς…

  2. Εγώ ευχαριστώ πολύ που άκουσα μυστικά για τα λουλούδια γιατί αγαπώ πολύ τα λουλούδια ??αν μπορούσα θα τα επερνα όλα

  3. καλα ,ζαλαδα ειναι αυτοι οι δυο.μπητε στο σαιντ του ανθρωπου κατευθειαν κ ασ μην δινουμε τηλεθεαση σε τετοιους!

  4. Δεν αφήνουν τον άνθρωπο να μιληση να μας εξηγήσει παρεμβαίνουν συνεχώς και άσκοπα. Πολύ ενοχλητικοί

  5. θελω τη συμβουλη σας ,,εχω μια αναρηχωμενη τριανταφυλλια ,,Εχει μυκητα,, Τα φυλλα παρουσιαζουν καφε κηλιδες ,γινονται κιτρινα και πεφτουν …το βιολογικο σκευασμα δεν απεδωσε ουτε ενα χημικο που πηρα απ το κοντινο φυτοριο.Εδειξε βελτιωση αλλα μετα παλι τα ιδια ,Εχω κοντα στη βεραντα μου πευκα.τι μπορω να κανω??

  6. Πάντα καταφεύγω στα μυστικά του κήπου και πάντα έχω πλήρη ενημέρωση..στο συγκεκριμένο όμως βίντεο γαρίφαλο οι εκφωνητές που ανακατεύονται είναι τόσο άσχετοι και εκνευριστηκοι που χάλασαν όλη την πληροφόρηση που θα περνάμε από τον εξαιρετικό γεωπόνο..Θα παρακαλούσα να κάνετε άλλο βίντεο για την γαριφαλια για να μάθουμε λεπτομέρειες.. ευχαριστώ..

  7. Αίσχος δεν μπορεί να μίλησει. ο γεωπονος γλοσοκοπανες οι παρουσιαστες

  8. Η ξανθια με το σορτς πεταγεται συνεχεια και διακοπτει και τους δυο ,ειδικα τον γεωπονο που τον διεκοψε πανω σε μια απαντηση που ηταν σημαντικη για μενα. Εγωκεντρισμος, κρεββατομουρμουρα , αμετροεπεια ; πως λεγεται αυτο; τσακισε ολο το βιντεο για να μην τιποτα αλλο.

  9. Έχω αγοράσει περίεργα και όμορφα χρώματα ιβίσκων .Τα έχω μεταφιτεύσει στο έδαφος εδώ και ένα χρόνο,αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχασαν τα φύλλα τους φαίνονται ξερά δεν αναπτύσονται και εκεί που ήμουν έτοιμη να τα ξεριζώσω αρχίζουν και βγάζουν δειλά δειλά πολύ μικρά πράσινα φυλλαράκια.Ενώ έχω ένα άλλο που το βλέπει πάρα πολύ ο ήλιος και έχει γίνει σχεδόν δέντρο.Θα μπορούσατε να μου δίνατε μια συμβουλή γιατί έχουν υπέροχα χρώματα και θέλω να ομορφύνουν το κήπο μου;

  10. το γερανι χωριό μπορεί να έχει πάρει το όνομα του από ενα πηγάδι που είχε γεράνι να βγάζουν το νερό !