?Διπλά μπισκοτάκια με μαρμελάδα ?
Υλικά
– 400γρ. αλεύρι
– 250γρ. ζάχαρη άχνη
– 3 κρόκοι αυγών
– ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
– 1κ.γλ. μπέικιν πάουντερ ή σόδα
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, να γίνουν μια ζύμη που να πλάθεται. Ανοίγουμε τη ζύμη με πλάστη και κόβουμε τα μπισκότα με φορμάκια ή ποτηράκια. Τοποθετούμε τα μισα σε λαμαρίνα, τους βάζουμε από λίγη μαρμελάδα πολύ πηχτή και τα σκεπάζουμε με άλλα μισά (κάνουμε μία τρύπα στο κέντρο στο επάνω μπισκότο να φαίνεται η μαρμελάδα). Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο και κατόπιν τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή με ψιλή ζάχαρη βανίλιας. Καλή επιτυχία!
0 Σχόλια