Δροσιστικό γλυκό ψυγείου με φράουλες!
ΥΛΙΚΑ
– Φρυγανιές Ελιτ
– 2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια (τύπου Γιώτης)
– 1 κουτί ζελέ φράουλα
– λίγες φράουλες + 2 κουταλιές ζάχαρη + 2 κουταλιές βαλσάμικο φράουλας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα φτιάχνουμε το ζελέ και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Φτιάχνουμε την κρέμα ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε λίγες φράουλες με 2 κουταλιές ζάχαρη και 2 κουταλάκια βαλσάμικο φράουλας.
Τα αναμιγνύουμε καλά και με το ζωμό τους βρέχουμε τις φρυγανιές αφού τις έχουμε απλώσει σε μακρόστενο δοχείο η πυρέξ.
Το μείγμα με τις φράουλες το ρίχνουμε μέσα στην κρέμα, και την απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω από τις φρυγανιές.
Στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Λίτσα Παπαδοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
0 Σχόλια