Ζαμπονοκασερόπιτα…


Ζαμπονοκασερόπιτα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
300γρ. ζαμπόν

300γρ. κασέρι

250γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο

3 αυγά

1 φλιτζάνι γάλα

1 πακέτο φύλλο κρούστας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε μικρά κυβάκια το ζαμπόν και το κασέρι και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
Σε ένα ταψί στρώνουμε 2 φύλλα βουτυρωμένα και βάζουμε το 1/3 από το μείγμα τυρί-ζαμπόν.
Στην συνέχεια βάζουμε ένα βουτυρωμένο φύλλο και 1/3 από το μείγμα ζαμπόν-τυρί. Το επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά.
Στο τέλος βάζουμε άλλο ένα φύλλο και χαράζουμε σε κομμάτια, όχι μέχρι κάτω.
Ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά και το υπόλοιπο βούτυρο. Περιχύνουμε το μείγμα πάνω στην πίτα.Ζαμπονοκασερόπιτα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 30-40 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο.

Katerina Kalantzaki-Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Ζαμπονοκασερόπιτα... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *