?Παγωτό πεπόνι?
Υλικά
– 300γρ. κρέμα γάλακτος
– 175γρ. ζάχαρη
– 1 πολύ ώριμο και μυρωδάτο πεπόνι
– χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση:
Βράζουμε σ’ ένα κατσαρολάκι την κρέμα μαζί με τη ζάχαρη μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί τελείως. Κόβουμε το πεπόνι σε κύβους και το βάζουμε στο μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί τελείως. Στη συνέχεια, το μεταφέρουμε σ’ ένα μπολ και ανακατεύουμε προσθέτοντάς του την κρέμα και τον χυμό λεμονιού. Μεταφέρουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και περιμένουμε μέχρι να γίνει παγωτό. Το βάζουμε σ’ ένα τάπερ για παγωτό και το βάζουμε στην κατάψυξη. Καλή επιτυχία!
0 Σχόλια