Τα ισπανικα λουκουμαδακια τραγανα ,χρυσαφενια ,τυληγμενα με κανελοζαχαρη.


🍁🍂Τσουρος 🍂🍁.
Τα ισπανικα λουκουμαδακια τραγανα ,χρυσαφενια ,τυληγμενα με κανελοζαχαρη.😋😋😋😋😋😋.
Η συνταγη ειναι του Ακη Πετρετζικη .👨‍🍳.
Υλικα:
270 γρ νερο
50 γρ .βουτηρο
15 γρ ζαχαρη
1 πρεζα αλατι
1 βανηλια
1 αυγο
170 γρ αλευρι.
Λαδι για το τηγανι
Κανελοζαχαρη.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το νερο+βουτηρο+ζαχαρη+αλατι+βανηλια.Βραζουμε σε μετρια φωτια.Μολις παρει βραση ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε καλα κατεβαχωντας απο την φωτια ωστε να εχουμε ενα ωραιο μειγμα.Αφηνουμε να γινει χλιαρο και ριχνουμε το αυγο και ανακατευουμε καλα .Βαζουμε το μειγμα σε σακουλα με κορνε αστερι .Τηγανιζουμε σε μετρια φωτια .Πιεζουμε το κορνε να βγουνε κορδωνακια κοβωντας με το ψαλιδι.Τα τυλιγουμε με κανελοζαχαρη.Εαν θελετε μπορειτε να λιωσετε σοκολατα και να τα βουτατε μεσα 😋

Μαρινα Μισαηλιδου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Τα ισπανικα λουκουμαδακια τραγανα ,χρυσαφενια ,τυληγμενα με κανελοζαχαρη. 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *