Γλυκό με ανθότυρο, μέλι και κανέλα…


?Γλυκό με ανθότυρο, μέλι και κανέλα?
Υλικά
– 350γρ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα ή ανθότυρο
– 1φλ. ζάχαρη
– 2 αυγά
– 1φλ. αλεύρι
– 1κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
– 1 βανίλια
– μέλι και κανέλα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη μυζήθρα με τη ζάχαρη να μην μείνουν σβωλάκια. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια και τελευταίο το αλεύρι με το μπέικιν. Ψήνουμε σε φορμάκια βουτυρωμένα και αλευρωμένα, στους 170-180 βαθμούς για 25 λεπτά. Θα φουσκώσουν λίγο γι’ αυτό δεν τα γεμίζουμε ως πάνω. Μόλις βγούν από το φούρνο, αφήνουμε να περάσουν 10-15 λεπτά και ξεφορμάρουμε. Βγαίνουν όμορφα και στρογγυλά σαν κεκάκια. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε με μέλι και κανέλα. Όσο είναι ζεστά, η μυζήθρα μπορεί να έχει λίγο έντονη μυρωδιά, αλλά φεύγει μόλις κρυώσουν. Καλή επιτυχία!

Γλυκό με ανθότυρο, μέλι και κανέλα... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *