Κέικ πολύ νόστιμο- τρουφάτο, μυρμηγκάτο σούπερ!…


Κέικ πολύ νόστιμο- τρουφάτο, μυρμηγκάτο σούπερ!

ΥΛΙΚΑ
6 αυγά, 1 κούπα ζάχαρη, 1 1/2 κούπα αλεύρι, 1 μπεικιν, 2 βανιλιες, 125 μαργαρίνη, 1/2 κούπα τρούφα.

Σιρόπι
3 κούπες ζάχαρη, 3 κούπες νερό, ξύσμα από ενα πορτοκάλι.

Επικάλυψη
7 κουταλιες σουπας ζάχαρη, 125 γρ μαργαρίνη, 4 κουταλιες σουπας κακάο, 2 κουταλιες σουπας κορν φλαουρ, 1 ποτήρι νερό, 1/2 ποτήρι γάλα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για την επικάλυψη εκτός της μαργαρινης. Όταν πήξει κατεβάζουμε από τη φωτιά και τοτε ριχνουμε τη μαργαρίνη.

Αφού έχουμε σιροπιασει το γλυκό μας στρώνουμε το γλασσο.
(Εγώ εριξα επάνω τρούφα και λίγο ινδοκαρυδο).

Σπυριδουλα Δημοπουλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Κέικ πολύ νόστιμο- τρουφάτο, μυρμηγκάτο σούπερ!... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *