Λευκός κορμός μουρλια( Μωσαϊκό)!!…


Λευκός κορμός μουρλια( Μωσαϊκό)!!
Από πάνω έχει κουβερτουρα λευκή λιωμένη ρευστή ρευστη για αρχή μετά θα παγώσει τελείως!!!Αλλά ποιος να αντέξει…

Με 3 υλικά …εύκολα και γρήγορα!!!

250γρ βούτυρο θερμοκρασία δωματίου
450γρ πτι Μπερ εγώ έβαλα Μιράντα
400γρ ζαχαρουχο γάλα
Χτυπάμε το βούτυρο 2-3 λεπτά να αφρατέψει και.μετα ρίχνω το ζαχαρουχο
Ανακατεύουμε καλά τα δύο μείγματα και τέλος ρίχνω τα σπασμένα πτι Μπερ η Μιράντα!!
Με μια μαριζ ανακατεύω να ενωθούν όλα μαζί .Ρίχνω το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί η αν έχουμε φόρμα βάζουμε αντικολλητικό στην φόρμα μέσα για καλύτερο αποτέλεσμα και τυλίγω καλά!!!
Βάζω κατάψυξη 7-8 ώρες !!!
Μετά απολαμβάνουμε με ότι μας αρέσει!!Αν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε στην επιφάνεια λευκή κουβερτουρα αφού παγώσει και μετά από 1 ώρα περίπου θα είναι ήδη παγωμένη και αυτή!!!
Όποιος θέλει μπορεί αν θέλει να βάλει κονιάκ η ακόμη και κουβερτουρα λευκή μέσα στο μείγμα!!Απλά με αυτά τα υλικά είναι πιο αφρατος!

Λευκός κορμός μουρλια( Μωσαϊκό)!!... 1
Λευκός κορμός μουρλια( Μωσαϊκό)!!... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *