ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ


ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ Τ-bone
Οι πιο μαλακές ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ !!
Από τη προηγούμενη το βράδυ μαρινάρω τις ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ μου με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ,θυμάρι, σκορδακια και μουστάρδα απαλή!!
Τις κλείνω σ’ένα τάπερ!!
Την άλλη μέρα βάζω πατατούλες σ’ένα μπολ και τις αλατίζω, ρίχνω πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, σκορδακια μουστάρδα, ελαιόλαδο, 3 λεμόνια το χυμό τους και το χυμό ενός πορτοκαλιού..
Τα ανακατεύω πολύ καλά και τα βάζω σ’ένα ταψάκι..και τις μπριζόλες δίπλα..
Από πάνω το σκεπάζω με λαδόκολλα και αλουμινοχαρτο…και το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 60′..το ξεσκεπαζω κ το ψήνω άλλα 15′ να πάρει χρώμα!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!

Αναστασια Βλαχου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *