Φιλέτο μοσχάρι στο αντικολλητικό ψημένο σε 4-5 λεπτά σαν μπριζόλακι γευστικα τέλειο…για εμάς συνόδευεται με ρύζι!!!
Για το φιλέτο μοσχάρι
Βάζω τα φιλέτα σε σειρά και τρίβω από πάνω τους έναν κύβο (ότι γεύση θέλουμε) με τον τρίφτη να πάει σε όλα τα φιλέτα!!Τους κάνω μασάζ και σε αντικολλητικό με 3κ.σ λάδι βάζω τα φιλέτα και ψήνω και από τις δύο μεριές!!Καθώς ψήνονται στον ένα μεγάλο λεμόνι μέσα στο τηγάνι και καλύπτω με καπάκι!!Μέσα σε 4-5 λεπτά είναι έτοιμα μαλακά να λιώνουν στο στόμα και πολύ γευστικα!!!
0 Σχόλια