Cheesecake με φρέσκα φρούτα
Για την βάση
190 γρ μπισκότα digestive τριμμένα
100 γρ λιωμένο βούτυρο
Για την κρέμα
430 γρ φρέσκιες φράουλες
150 γρ ζάχαρη άχνη
340 γρ κρέμα γάλακτος
660 γρ τυρί philadelphia
4 γρ ζελατίνα σε σκόνη
Για το γαρνίρισμα
φρούτα κόκκινα της αρεσκείας σας
ανθάκια λεβάντας
γυψολούλουδα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στο multi λίγα λίγα τα μπισκότα να γίνουν τρίμμα και προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο στο τέλος..
Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα τσέρκι για τάρτες και με ένα κουτάλι το στρώνουμε ομοιόμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο..
Στην συνέχεια, αφού καθαρίσουμε το multi, ρίχνουμε τις φράουλες με την ζάχαρη να γίνει πουρές και το αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μπρίκι ρίχνουμε τη ζελατίνα με 6 κ.σ. νερό, ανακατεύουμε καλά, βράζουμε για 2′ και αφήνουμε επίσης στην άκρη.
Σε ένα άλλο δοχείο χτυπάμε το philadelphia 2′ προσθέτουμε λίγο λίγο την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε άλλα 2′.
Προσθέτουμε τον πουρέ φράουλας ανακατεύοντας σιγά σιγά με μια μαρίζα και τέλος ρίχνουμε τη ζελατίνα..
Αδειάζουμε το μείγμα στο τσέρκι.
Θέλει τουλάχιστον 6 ώρες στο ψυγείο..
Συνήθως είναι καλύτερα να το σερβίρουμε την επόμενη..
Το στόλισμα το αφήνουμε για τελευταία στιγμή 🙂
0 Σχόλια