Λικέρ ρόδι
6 ρόδια
500 ml τσίπουρο
500 ml ζάχαρη
500 ml νερό
1 ξύλο κανέλας
2-3 καρφάκια γαρύφαλλο
Στιβω τα ρόδια Και βάζω τον χυμό τους με το τσίπουρο την κανέλα και το γαρύφαλλο σε γυάλινο βάζο που να κλείνει καλά και αφήνω στο ψυγείο 3-4 μέρες.Μετά φτιάχνω ένα σιρόπι με την ζάχαρη και το νερό αφήνω να κρυώσει καλά και το προσθέτω στο βαζο με το τσίπουρο.Αφηνω 2 μέρες ακόμα και μετά σουρώνω και βάζω σε γυάλινα βάζα!!!
Αλεξάνδρα Κυριάκη – χρυσοχερες χρυσοχερες
0 Σχόλια