Εξοχικο Χοιρινό στη λαδόκολλα -η πιο νόστιμη ιδέα για Τσικνοπέμπτη




Για περισσοτερες συνταγες ακουλουθηστε με
και στο Facebook
Υλικά
2 κιλά Χοιρινό σε κομμάτια
1 πιπεριά μεγάλη πράσινη
1 πιπεριά Φλωρίνης
4 μικρές σκελίδες σκόρδο
200 γραμ.κεφαλογραβιερα η ότι άλλο σκληρό τυρί
2 κομμάτια ντομάτα
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά η μπούκοβο, τριμενη ρίγανη, κουρκουμά αν έχετε.
Για το μίγμα στο βαζακι θα βάλετε λίγο ελαιόλαδο,1 φλιτζανακι κρασί , κύβο λαχανικών τριμενο, λεμόνι, μουστάρδα αν θέλετε,μισό κουταλάκι μέλι ,εγώ έβαλα λίγες σταγόνες πετιμέζι,τα χτυπάμε όλα μαζί.

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πιο είναι το μυστικό να μη μείνουν ζουμια; Γιατί ακούω ότι κάνοντας αυτό το φαγητό σε λαδόκολλα μένουν ζουμια σας ευχαριστώ

  2. Το εφτιαξα την πρωτοχρονια.ειπα η θα εντυπωσιασω η θα μεινουμε νηστικοι.δεν εχω λογια..ολοι επαθαν πλακα.εγινε ΛΟΥΚΟΥΜΙ.τελειο πραγματικα.συγχαρητηρια

  3. Καλή χρονιά Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία .. Μόλις έφτιαξα την συνταγή σου και είναι τέλειο… με άριστα το 10 παίρνεις 10 με τόνο… Από την Άρτα και εγω

  4. Χρόνια πολλά σε όλους ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ και ευτυχισμένο το νέο έτος. Κυρία Γκολφω γειά στα χέρια σας τα ζουμπουρλουδικα να χαίρεστε την οικογένεια σας.

  5. Χωρίς αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και χωρίς σταγόνα λάδι (έχει ήδη το δικό του λίπος) αλλά ψημένο μέσα σε μια γάστρα ΟΥΛΤΡΑ ΠΛΑΣ της Tupperware γίνεται το ίδιο και πολύ νόστιμο.

  6. Τέλειο φαγητό!!!
    Το έκανα σήμερα για μεσημεριανό και όπως είπες στο βίντεο γκρι φάμε όλοι τα δάχτυλά.
    Έχω κάνει και και άλλες συνταγές από σε ένα.
    Για παράδειγμα η φανουρόπιτα βγήκε τέλειο.

  7. υπέροχο και λαχταριστό!!! σας ευχαριστούμε πολύ κυριά Γκόλφω!!!! ότι πρέπει για κυριακάτικο τραπέζι!!! καλό σας βράδυ!!!

  8. Μου έστειλαν αγριογούρουνο από το χωριό πως μπορώ να το μαγειρέψω να γινη μαλακό και νόστιμο αν γνωρίζεται μου λέτε….εμενα θα μου άρεσε και έτσι όπως αυτο αλλα δεν ξέρω γιατί πρέπει να είναι σκληρό…..
    Ευχαριστώ.!!!

  9. Δεν κατάλαβα καλά. Πριν το ψήσουμε, το κρέας το γηρναμε προς τα κάτω η όχι? Και ψήνετε μόνο με τα υγρά που θα βγάλουν τα λαχανικά και το κρέας? Δεν κάνει νερω σε λαδόκολλα να βάζουμε. Ευχαριστώ. ✍️??

  10. Μου αρέσει πάρα πολύ. Πάτησα λαΐκ πριν καν δω το βίντεο. Γιατί είναι τα υλικά που μου αρέσουν πάρα πολύ. Τέλεια συνταγή. Ευχαριστώ. ✍️??????????????????????????