Κέικ πορτοκαλιού χωρίς μίξερ της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Νηστίσιμα κέικ πορτοκαλιού χωρίς μίξερ έχεις φτιάξει ποτέ;

Νόστιμα μικρά ή μεγάλα κέικ με πορτοκάλι, λάδι και αλεύρι ολικής άλεσης. Μία vegan συνταγή για κέικ πορτοκαλιού που μπορεί να γίνει μικρά κεκάκια ή νόστιμο κέικ πορτοκάλι σε φόρμα. Αν θέλεις, μπορείς να βάλεις και κομμάτια σοκολάτας στο νηστίσιμο κέικ με πορτοκάλι ?? !Δοκίμασε την συνταγή και περιμένω τις εντυπώσεις σου ?!

➡️00:00 Εισαγωγή
➡️00:15 Υλικά
➡️03:05 Ψήσιμο για τα vegan νηστίσιμα κέικ πορτοκαλιού χωρίς μίξερ
➡️03:30 Σερβίρισμα

Υλικά
1/2 φλ. ζάχαρη καστανή,
1/2 φλ. ελαιόλαδο,
2 κ.σ κονιάκ,
ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο,
1/2 κ.γλ. κανέλα,
1/2 κ.γλ γαρύφαλλο,
1 πρέζα αλάτι,
1 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι,
1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα,
1½ φλ. αλεύρι ολικής (ή σίκαλης),
1 ½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ,
1/2 φλ. σταφίδες ανάμεικτες

Ingredients
1/2 cup brown sugar
1/2 cup E.V. olive oil
2 tbsp brandy
1 unwaxed orange, zest
1/2 tsp cinnamon
1/2 tsp clove
1 pinch salt
1 cup fresh orange juice
1/2 tsp baking soda
1 1/2 cup whole grain or rye flour
1 1/2 tsp baking powder
1/2 cup raisins

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • cakeportokali • cakexorismixer • nistisimocakeportokali

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #vegancake #argirobarbarigou #argiro #cakeportokali #cakexorismixer #nistisimocakeportokali

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Φανταστικό !! Τα έφτιαξα σήμερα και μου βγήκαν παρά πολύ ωρεα ; very delicious and easy to make .
    Ευχάριστο πολύ !!!

  2. Το έφτιαξα εχθές και εξαφανίστηκε!!!!
    Συγχαρητήρια υπέροχο!!!
    Έκανα κάποιες αλλαγές όπως να βάλω χυμό από πορτοκαλί λεμόνι και μανταρίνι καθώς και το ξύσμα τους,πρόσθεσα μοσχοκάρυδο και τζίντζερ αφαίρεσα τις σταφίδες και πρόσθεσα γλασε πορτοκαλί και έκανα μια γκαναζ από μαύρη σοκολάτα γάλα αμυγδάλου-σοκολατας χυμό και ξύσμα εσπεριδοειδών και λάδι καρύδας!!!
    Ήταν πραγματικά καλύτερο το κέικ έτσι!!!
    Και πάλι όμως ευχαριστώ για την έμπνευση!!!!

  3. Kαλη εβδομαδα Αργυρουλα μας????☕️Πεντανοστιμα θα εινε ??θα τα φτιασωμε ??φιλακια πολλα απο το φροχερο χωριο μας???‍♀️‼️‼️????

  4. Καλησπέρα.Αργυρω ησυχία δεν έχεις.Τι να πρωτοφτιαξουμε και τι να πρωτοφαμε, και πόσα κιλά θα βάλουμε.Δεν σε προλαβαίνουμε.Συγχαρητηρια και πάλι για την υπέροχη συνταγή σου.

  5. Καλησπέρα Αργυρώ. Και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο για την μοναδική συνταγή που μας έδωσες σήμερα.Φιλια πολλά από Πικερμι.

  6. Fantastiki i sintagi sou Argiroula mou! 8a tin ftia3o! Latreuo to portokali! Ego nomiza pos apo pano evales nistisimi saltsa karamelas eno meta eida pos evales liomeni portokali sokolata! Grafe mas ta ilika se gramaria! Kali sinexia kai kalo sou vradi! Kali evdomada na exis! Filia polka! ?????

  7. Καλησπέρα αργυρουλα μου γλυκιά και αγαπημένη με τα ωραία σου κεκακια υπέροχα θα τα φτιάξω και εγω

  8. Γλυκιά μου Αργυρώ υπέροχα τα υλικά κ υπέροχο κ το αποτέλεσμα.μολις έφτιαξα κέικ ? με μπανάνα και κακάο.προτιμω για τη οικογένεια ότι πιο υγιεινό.αυτη η συνταγή με κέρδισε με το που είδα τα υλικά τη ερωτεύτηκα.αργυρω είσαι αφταστη και υπέροχη.σεαγαπαω πολυγιατιδειχνες απλός άνθρωπος παρόλο που είσαι στη κορυφή, απαντάς σε όλους συγχαρητήρια.πολλαφιλια.

  9. Τι να πρωτοσχολιασω;;;; Υπέροχα…. αρωματικά…. Ακρως…. Πορτοκάλενια κεκακια εκπληκτικά και στην εμφάνιση…. Ο συνδυασμός πορτοκαλι – σοκολάτας… Μαγικός…. Τόσο στην γέμιση όσο και στην επικάλυψη οι σταγόνες σοκολάτας πορτοκαλιού…. Μαγικες!!!! Κυρία Μπαρμπαριγου ξέχασα να σας ρωτήσω κάτι για τα τσουρέκια στο σχόλιο που σας έκανα στο περασμένο βιντεακι…Ενω τα κάνω κάθε χρόνο… Πάντα κοιτάω το βιντεακι ξανά για να είμαι σίγουρη ότι πράττω σωστά… Πέρσι την ημέρα που τα έκανα… Ευτυχώς για μένα μου απαντήσατε και έτσι μπόρεσα και συνέχισα…… Έτσι λοιπόν ήθελα να σας ρωτήσω από τώρα για να μην έχω "δυσάρεστες εκπλήξεις"…..Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πάντα βγαίνουν εκπληκτικα με ίνες… Αφρατα… Και πολύ φουσκωτά… Ένα μικρό προβληματάκι όμως το συναντώ συχνά… Όταν βάζω το ταψί να ψήσω στην σχάρα (1η θέση)….. πάντα από κάτω στον πάτο του φούρνου σφηνωνω ένα ταψάκι με νερό όπως μας έχετε πει…. Τα τσουρέκια πάντα βγαίνουν τέλεια όμως αυτό που παρατηρώ είναι ότι στο κάτω μέρος του τσουρεκιου ενώ δεν είναι αψητο… Είναι αφράτο… Δεν χάνει τον όγκο του…… Ομως Το σημείο αυτό (δηλαδή το κάτω μέρος του) είναι λευκό… Σαν βαμβάκι… Αφρός… Απλά δεν είναι όπως το υπόλοιπο τσουρέκι ψημενο…. Γιατί γίνεται αυτό;;;; και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μην βάζω το νερό στον πάτο…. Τόσα χρόνια την εκτελώ όπως ακριβώς μας έχετε δείξει….. μήπως φταίει η θέση που βάζω το ταψί;;; Φοβάμαι να το βάλω πάνω από την 1η θέση μην αρπαξουν στην επιφάνεια…. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων… Και συνχωρέστε με για τις μακροσκελες απορίες μου!!!! Είστε αναντικαταστατη…. Ανεπανάληπτη ????????????????????