το γλυκό του Βαλεντίνου μας δείτε πόσο εύκολα θα το φτιάξετε Valentine’s Day




για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb
Υλικά για φόρμα ΣΠΑΣΤΗ 22 άρα
4 αυγά
100 γρ.καλαμποκελαιο
300 ζάχαρη
200 γρ.γιαουρτι
2 βανίλιες
250 γρ.αλευρι Φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
1 κουταλακι ξύσμα πορτοκαλιού
ΓΕΜΙΣΗ
300 γρ.κρεμα γάλακτος χτυπημένη με 3 κουταλιές ζάχαρη άχνη
50 γρ.μαρμελαδα
1 κουταλακι λικέρ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
από το παντεσπάνι που περίσσεψε κάνουμε καρδούλες και τριματα για το γύρω γύρω
τρούφα η κουφετακια κοκιννα για διακόσμηση

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πολλά μπράβο Γκόλφω μου, γι αυτή την υπέροχη τούρτα!!! Κάθε φορά μας εκπλησεις με τις υπέροχες συνταγές σου! Όποια συνταγή έκανα δική σου , τις έκανα με επιτυχία!! Και σ' ευχαριστώ πολύ γι αυτό!!! Καλό σου βράδυ!!!

  2. Κυρία Γκόλφω ώρες είναι συνταγές σας αλλά μας στείλετε Την δοσολογία με γραμμάρια εμείς εδώ στο εξωτερικό χρησιμοποιούμε Αν είναι δυνατόν να μας τα γράφεις και σε κάποιες σε ευχαριστώ

  3. Αποψε έφτιαξα την ωραία τούρτα που πρότεινες Γκολφω. Εύκολη και ωραία εμφανισιακά. Το παντεσπάνι αφρός. Θα την δοκιμάσουμε αύριο. Σας ευχαριστω για την εξαιρετική σας πρόταση. Και του χρόνου με υγεία και ευτυχία. Να χαίρεσαι τον Βαλεντίνο σου.???????

  4. Γκόλφω έκανα τη μηλόπιτα σου κ.ηταν τέλεια!!!!Θέλω να σε ρωτήσω αν μπορώ ν αντικαταστήσω το καλαμποκελαιο με σπορελαιο.

  5. Γκολφω μου γλυκιά ζωγράφισες πάλι! Κι αν δεν έχουμε Βαλεντίνο, με αυτό το αγαπησιαρικο γλυκό, που ξέρεις… Μπορεί να τον προσκαλεσουμε… ❤️Να είσαι καλά και να γιορτάζεις κάθε μέρα τον έρωτα! ❤️❤️❤️

  6. Καλημέρα τι ωραίο κέικ είναι αυτό που φτιάξατε είναι πολύ ιδιαίτερο κέικ μου αρέσει που όταν κόβεται έχει χρώμα κόκκινο είναι καταπληκτικό τις μικρές μικρές καρδούλες από πού τις παίρνετε καλημέρα και του χρόνου του Αγίου Βαλεντίνου να έχετε έτσι πολύ ωραίες είδες

  7. Πολύ ωραία η τούρτα σας..Σαν να την έφτιαξε επαγγελματίας.. Συνεχίστε να μας φτιάχνετε ωραία αλλά και εύκολα ? πράγματα..

  8. ♥️♥️♥️♥️Α ρε τυχερέ Πανουλη♥️♥️♥️♥️
    Να χαίρεται ο ένας τον άλλον…για μια ζωή??
    απλή …όμορφη..ωραία..
    λαχταριστη…respect…όχι την Άρτα..και τα Γιάννενα?????σας αγαπώ απλά♥️♥️♥️♥️

  9. Υπέροχο, όπως όλες οι συνταγές σου βεβαίως!!Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται ο Βαλεντινος σου ο γλυκός!!!Υγεία και αγάπη κοριτσάκι μου!!

  10. Σε ευχαριστούμε για όλα αλήθεια σε ακολουθω πιστα!!!! ❤️❤️?❤️?Φιλάκια πολλά από Χαλκίδα κορίτσι μ???

  11. Είσαι απίστευτη να χαίρεσαι τον Βαλεντίνο σ κάθε μέρα κ κάθε στιγμή, υπέροχη λύση για να ομορφυνουμε την ημέρα εκεί για τν ανθρωπο μας?????????

  12. Φανταστική τούρτα απλή και εύκολη ευχαριστούμε Γκόλφω να είσαι καλά νά σε ρωτήσω δουλεύεις στο νοσοκομείο ή είσαι συνταξιούχους αν θέλεις μου απαντάς ???❤️❤️❤️