Λαζάνια με Σπανάκι και Φέτα της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι!
?

Φτιάξε υπέροχα, πεντανόστιμα και μυρωδάτα λαζάνια με σπανάκι και φέτα αλά Ελληνικά. Η φανταστική σάλτσα με σπανάκι είναι απλά ακαταμάχητη και θα μαγέψει εσένα και τους καλεσμένους σου! Καλή όρεξη!

00:00 Εισαγωγή
00:17 Εκτέλεση
02:01 Λαζάνια
02:12 Yλικά για τα Λαζάνια

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • Lazania • Lazania me spanaki kai feta • Αργυρω Μπαρμπαριγου

Συνταγή:

Υλικά Συνταγής

300 γραμ. λαζάνια
1/3 φλ. ελαιόλαδο
4 πράσα
4 φρέσκα κρεμμύδια
1 ξερό κρεμμύδι
1 κιλό σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο
400 γραμ. φέτα
2 ώριμες φρέσκες ντομάτες
Αλάτι
Πιπέρι
1 λίτρο γάλα
10 λιαστές ντομάτες
1/2 ματσάκι άνηθο

Εκτέλεση & όλα τα μυστικά αναλυτικά εδώ:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #lazania #argiro #argirobarbarigou #lazaniamespanakikaifeta

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το έφτιαξα σήμερα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Υγιεινό, πλούσιο, γευστικό. Θα γίνει από τις αγαπημένες μου συνταγές. Αργυρώ οι συνταγές σου είναι εγγύηση. Μπράβο!!!

  2. Με όσες κι όσους συζητώ ψηφίζουν Αργυρώ στην κουζίνα -το ίδιο κι εγώ. Ελληνικότατες συνταγές, ευρηματικές, με απλά υλικά που τα έχουμε όλοι στην κουζίνα μας και δεν χρειάζεται να τρέχουμε στην « άκρη της γης» ν' ανακαλύψουμε το τάδε βότανο…άλλωστε ο τόπος μας έχει μια ουράνια απλότητα που η Αργυρώ την έχει μεταφέρει στην κουζίνα. Σ' ευχαριστούμε Αργυρώ!

  3. Το φτιαχνω μια φορά τη βδομάδα,τέλειο κ εύκολο.φτιάχτε το χωρίς δεύτερη σκέψη!!(και την επόμενη μέρα τρώγεται επίσης ευχάριστα)???

  4. Αργυρω είσαι τέλεια. Έβαλες και τα λαχανικά που μου αρεσουν πολύ. Και φέτα, τι άλλο θέλω? Ευχαριστώ. ??????????????????????⭐⭐⭐⭐⭐????????

  5. Αν δεν βάλω πράσα (προβληματικός ο σύζυγός με τα πράσα) με τι άλλο λαχανικο μπορω να τα αντικαταστήσω; Ή να τα παραλείψω απλώς και να μην βάλω τίποτα στη θέση τους; Σε ευχαριστούμε πολύ Αργυρουλα για τις συνταγές σου!!! Ότι έχω φτιάξει από σ'ένα έχει βγει τέλειο!!!

  6. παιδιά η γυναίκα δεν παίζεται. το έφτιαξα εγώ που είμαι άσχετη από μαγειρική και βγήκε τέλειο. γεια στα χέρια της!

  7. Αργυρούλα αυτή τη συνταγή τη φτιάχνω χρόνια. Είναι από τα βιβλία σου….Είναι η αγαπημένη μας μίας και αγαπάμε το σπανάκι???

  8. Argiroula mou einai polli orees kai eukoles i sintages sou! Di3e mas pos na ftiaxnoume cupcakes xoris voutiro, keik me sokolata kai ena eukolo pagoto sokolatas xoris pagotomixani! Kali sinexia! Fialia apo Kipro!