Μοσχάρι κοκκινιστό από την Αργυρώ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Μοσχάρι κοκκινιστό που λιώνει με σάλτσα ντομάτας λαχταριστή! ? Αξεπέραστη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό που όπως και να το σερβίρεις, με χοντρό μακαρόνι, ρύζι ή και πουρέ, γίνεται απολαυστικό! Εγώ σας το ετοιμάζω με χοντρό μακαρόνι!

Δείτε την συνταγή για το πιο εύκολο και λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό!?

• Argiro Barbarigou • Μοσχαράκι Κοκκινιστό • Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #mosxarakikokkinisto

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αργυρώ μου τι να πω ολο είσαι θεα το εχω πει πολλές φορές φαγητό που το τρώμε ολοι και μάλιστα με χοντρό μακαρόνι !!!!!!
    Φυσικά και θα το φτιάξουμε αν και το εχω κάνει μιας που ειμαι παλια νοικοκυρές και μαγειρεύω πολυ αλλα……..τώρα θα το φτιάξω αλα Αργυρώ!!!!!!!!

  2. ΤΕΛΟΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ! ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ! ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ! ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

  3. Αργυρω μου κ την πιο ασχετη με τη μαγειρικη την μετατρεπεις σε σεφ!!!Εισαι απλη,κατανοητη και χρησιμοποιεις υλικα που τα εχουμε ολοι στο σπιτι!!Φτιαχνω το λεμονατο σου και ειναι τελειο!!!!Δεν υπαρχει..ειναι το κατι αλλο!!!!Τωρα θα φτιαξω κ το κοκκινιστο σου!!!Ειμαι σιγουρη θα γινει χαμος κ με αυτο!!

  4. Yummy !!! Trexoun ta salia mas; looks so delicious; I will make it with pasta as you did . Thank you Argiro mou , you cook fantastic. Filakia Polla ;;;;

  5. ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι με ψωμι να βουτας σαλτσα πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  6. Από τα πλέον αγαπημένα μας φαγητά…..Σούπερ λαχταριστό έγινε το κοκκινιστό σου….το χοντρό μακαρόνι δε, του ταιριάζει ταμάμ! Γεια στα χέρια σου, σ΄ευχαριστούμε! Τα φιλιά μου κ την αγάπη μου <3 * * *

  7. Το έχω κανει Αργυρουλα και είναι φανταστικό.

    Σε ευχαριστουμε για τις ωραίες συνταγές που μας δίνεις….?????

  8. Μπραβο Αργυρουλα μου Οραια ιδεα για να κανω φαγητο αυριο Εξαιρετικο. Παρα πολυ νοστιμο.Να εισαι καλα που μας το εδειξες Πολλα φιλια Καλο υπολοιπο ημερας σου ευχομαι ❤️???????

  9. Όμορφη συνταγή.
    Αυτή η τέλεια λαβίδα που χρησιμοποιείς όπως και η κατσαρόλα η πλασωτέ από πού;