Σοκολατόπιτα εύκολη της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι!
?

Σήμερα σου έχω μια συνταγή φανταστική! Εύκολη σοκολατόπιτα χωρίς αυγά, με λίγα και απλά υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα σας. Αυτή η ζoυμερή σοκολατόπιτα στιγμής μπαίνει στον φούρνο σε λίγα μόνο λεπτά και σου χαρίζει τεράστια απόλαυση!

00:00 Εισαγωγή
00:39 Yλικά για την Σοκολατόπιτα
01:10 Μυστικά για την Σοκολατόπιτα
02:53 Πασπάλισμα
05:43 Σοκολατόπιτα

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • Sokolatopita • Εykoli Sokolatopita • Αργυρω Μπαρμπαριγου

Συνταγή:

Υλικά Συνταγής

Για τη Σοκολατόπιτα

1¼ φλ. αλεύρι
3/4 φλ. ζάχαρη
1/4 φλ. κακάο
1½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
2 πρέζες αλάτι
1 βανίλια
1 φλ. γάλα (ή φυτικό γάλα)
50 γραμ. βούτυρο λιωμένο και κρύο (ή φυτικό βούτυρο)
Λίγο βούτυρο ακόμα για το ταψί

Για το πασπάλισμα και την ολοκλήρωση της συνταγής

1 φλ. ζάχαρη
1/4 φλ. κακάο
1⅓ φλ. βραστό νερό
Παγωτό ή σαντιγύ για το σερβίρισμα

Εκτέλεση & όλα τα μυστικά αναλυτικά εδώ:

Δες περισσότερες συνταγές με γλυκά:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:
Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #sokolatopita #argiro #argirobarbarigou #efkolisokolatopita

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Βρε κορίτσι μου όμορφο πως τρως στον πρόλογο είσαι απολαυση.? Την έφτιαξα είναι υπέροχη χίλια μπράβο!!

  2. Καλησπέρα σας Αργυρώ. Έφτιαξα την σοκολατόπιτα και βγήκε πολύ γευστική, το μόνο που δεν πέτυχα είναι ότι δεν βγήκε τόσο ζουμερη. Τι λέτε να έφταιξε; Την παραεψησα; Η ήθελε παραπάνω νερό;

  3. Παρα πολύ ωραία συνταγή, ωραία ιδέα, μόνο που είναι πολύ γλυκιά για τα γούστα μου. Την επόμενη φορά θα μειώσω την ζάχαρη που βάζουμε από πάνω στο μισό αν όχι στο ένα τρίτο.

  4. Μπορώ να τη φτιάξω από την προηγούμενη μέρα χωρίς να την ψήσω,να τη βάλω στο ψυγείο και όταν ειναι να την ψήσω να περιχυσω με το μίγμα ζάχαρη κακάο και νερό? Ευχαριστώ! ❤️❤️

  5. Πόσο εύκολο φαίνεται. Όντως τα υλικά τα έχουμε ιλα σπίτι. Θα τη φτιάξω!
    Αρέσει στους αγαπημένους μου η σοκολατοπιτα!!

  6. Δεν μπορεις να το προσφερεις αυτο!Καλυτερα να εβγαινε κομματι!Ισως ηθελε κ αυγα να δεσει.Δεν ενθουσιαστηκα….

  7. Αργυρω μου έχω φτιάξει τη σοκολατοπιτα και δεν μπορώ να αντισταθώ. Την έφτιαξα με αλεύρι χωρίς γλουτενη, είμαι γλ free εγχω φαη το μισό ταψί. Σ αγαπώ.

  8. Αγαπητή μας, αν βάλουμε ζάχαρη χουρμά αντί για ζάχαρη θα είναι το ίδιο ή θα αλλάξει η υφή της επειδή η ζάχαρη χουρμά δύσκολα διαλύεται ?

  9. Για άλλη μια φορά σήμερα με βγάλατε από την δύσκολη θέση γιατι ενόψει καραντίνας δεν έρχεται κανείς και προφανώς δεν έχεις προετοιμαστεί και ούτε έχεις τα κατάλληλα υλικά…όταν όμως έρχεται το παιδί σου;;;;; Ομως δεν τα έχασα και αμέσως σκέφτηκα εσάς…. πραγματικά…. ποτέ δεν με έχετε απογοητεύσει….Σε τραπέζια..σε έκτακτες επισκέψεις για χρόνια ολόκληρα ΕΣΕΙΣ!!!!! Και πραγματικά όπως τα παρουσιάζεται έτσι είναι ….ακριβώς…. τουλάχιστον όσα χρόνια σας παρακολουθώ ,έχω τα βιβλία σας πάντα ακολουθώντας τις συμβουλές σας μόνο επιτυχίες έχω στην κουζινα μου και στην καθημερινότητά μου!!!!Αυτό λοιπόν ωφειλα να σας το πω δημόσια….Έτσι και σήμερα….έφτιαξα την "σοκολατόπιτα της στιγμής" ξέροντας ότι είναι ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!! Κρίμα που δεν ξέρω να διαχειρίζομαι τα social media να σας έστελνα φωτό να βλέπατε….Μας κάνετε καλύτερες και μας προτρέπετε με έναν τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε…. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά ?????????????

  10. Φανταστικη η συνταγη κ.Αργυρω μας!!!!
    Την εκανα κ ξετρελαθηκαν ολοι.
    Αντι για ζαχαρη εβαλα λιγη στεβια .Επισης αντικατεστησα το αλευρι με βρωμη την οποια ετριψα στο μπλεντερ κ την εκανα σκονη..
    Πολλα πολλα συγχαρητηρια για τις νοστιμες συνταγες που μας προτεινετε!

  11. Ενθουσιάστηκα! Υπέροχη! Δύο ερωτησουλες:1)Θέλω να την φτιάξω σε ατομικες μεριδουλες.Μπορω?Και αν ναι,τότε πόση ώρα να τις ψήσω? 2) Είδα πιο πάνω ότι μπορούμε να μειώσουμε τη ζάχαρη. Πόση να βάλουμε στο μείγμα και πόση από πάνω? Ευχαριστωωωω

  12. Η περιγραφή σου Αργυρω όπως και τα γλυκά και φαγητά είναι το κάτι άλλο Ρέα Πειραιάς..

  13. Μου εγινε πολυ καλη! Και αρκετα αγλυκη! Οσοι τη δοκιμασαν ξετρελαθηκαν! Ευχαριστουμε Αργυρώ! Keep cooking! Με συνταγες ευκολες με υλικα που εχουμε στα ντουλαπια!?

  14. Εν έτη 2020 είναι απαράδεκτο να λέμε για τα υλικά μία κούπα,,ένα φλυτζάνι,,τρίτα τέταρτα της κούπας κλπ..η γιαγιά μου μέτραγε έτσι..Γραμμάρια δεν παίζουνε??

  15. Την εφτιαξα!Οντως ηταν πολυ νοστιμη και πολυ ευκολη!Ειναι τοσο βολικο το γεγονος οτι φτιαχνεται με απλα και λιγα υλικα!Μπραβο Αργυρω εξαιρετικη συνταγη!

  16. Γεια σας! Φαίνεται πολύ νόστιμη και εύκολη η σοκολατόπιτα και για αυτο σκέφτηκα να την κάνω σήμερα το απόγευμα όμως εχω κάποιες απορίες . Αρχικά τι εννοείται βούτυρο λιωμένο και κρύο ,μήπως εννοείτε χλιαρό βούτυρο ;; Επίσης τον βούτυρο στο σκεύος μπορώ να το αντικαταστήσω με λαδόκολλα ή λάδι ;; Τελος μπορώ να χρησιμοποιήσω γυάλινο σκεύος;;