ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ ΜΟΥΡΛΙΑ ΦΑΓΗΤΌ




για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb

Υλικά
1 κιλό σουπιές
2 κιλό σπανάκι
4 κρεμυδακια φρέσκα
μισό ματσάκι άνηθος
μισό κουταλάκι σάλτσα
1 σφηνάκι ούζο η κρασί λευκό
πάπρικα γλυκιά ,αλάτι λίγο
σκόνη σκόρδου προαιρετικά
1 κρασοποτηρο ελαιόλαδο

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γκόλφω έχω κάνει όλες τις γλυκές συνταγές σου από το τσουρεκοκεικ για βασιλόπιτα,εύκολο κορμό κλπ.Εχω έξι παιδιά και ένα εγγονό και είσαι η μόνη που με καλύπτεις από ποσότητα και γεύση.Καλη σαρακοστή, περιμένω νηστίσιμες παρασκευές περισσότερο.Να έχεις υγεία και έμπνευση.

  2. Καλή σαρακοστη κυρια Γκόλφω Εγώ τις σουπιές τις σωταρο με ένα ξερό κρεμυδι τις σκεπάζω να βράσουν και μαζί με το σπανάκι βάζω τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον ανιθο προς το τέλος για να κρατηθεί το άρωμα του γιατί όταν τα βάλουμε από την αρχή μεχρι να βράσουν οι σουπιές αυτά θα έχουν εξαφανιστεί θα έχουν λιώσει ούτε καν θα φαινονται

  3. Ευχαριστούμε γλυκιά μας Γκόλφω.!!!!!!!!!!Με την παρουσία σου και την γλυκια σου φωνή μας βαζεις σε πειρασμό να εκτελούμε τις συνταγές σου που ειναι υπέροχες!!!!!!!!Καλή Σαρακοστή!!!!!!

  4. Καλημέρα καλή σαρακοστή Γκόλφω σε θαυμάζω είσε η καλύτερη μαγειρίσα της έχω κανη συνταγές σου είναι τέλεια πολύ θαθελα να τη κερδίσω φιλάκια καλό μεσημέρι

  5. Τέλεια συνταγή από μια εξαιρετική μαγείρισσα!!Καλή Σαρακοστή αγαπητή κυρία!!!Πολλά φιλιά από Ουαλία…

  6. Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ να σαι καλά πού μάς λες κάθε λεπτομέρεια για το φαγητό !!Καλή Σαρακοστή να έχουμε με υγεία!!????????