ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΆΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΉ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ




‎@Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού 
για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb

ΥΛΙΚΑ
400 γρ.ψωμι μπαγιάτικο μουσκεμένο και τριμμένο
150 γρ.ταραμας
2 κρεμυδακια φρέσκα
3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμυδι ξηρό πολτοποιημένο
200 γρ.ελαιολαδο και ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω
1 λεμόνι ? στιμενο

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Χθες το βράδυ είδα την συνταγή σας και σήμερα το πρωί πήγα σουπερμάρκετ για να πάρω τον ταραμά. Τον έφτιαξα και είναι τέλειος όπως και η Λαγανά σας. Μπράβο κυρία γκολω εχεται τις συνταγές αλλά περισσότερο εχεται τον τρόπο να μας τις δειχνεται και αυτό βοηθάει στο αποτέλεσμα των συνταγών και γίνονται νόστιμες και θέλεις να τις φτιάχνεις συχεχεια.

  2. Παντως ειστε μια πετυχημενη και γλυκυτατη "μαγειρισα".Συγχαρητηρια για ολα.Ευχαριστουμε πολυ και να ειστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ να συνεχιζετε με τις ωραιες συνταγες σας.Μαρια-κερκυρα.

  3. Κ.Γκολφω καλημερα.Ολα πολυ ωραια τα φτιαχνετε.Εχω ακουσει οτι την ταραμοσαλατα την φτιαχνουν και με πουρε,αντι για ψωμι(δηλαδη βραζω πατατες)και τις χτυπω με τον ταραμα.Επισης ταραμας με πουρε πατατας και ψωμι.Εγω εχω σκεφτει να βαλω και λιγο καροτο βραστο,μεσα.Επισης την εχουν φτιαξει και με αγκιναρα βραστη και ηταν νοστιμωτατη.

  4. Είσαι αστέρι και σε χαίρομαι που κρατάς τις παραδόσεις και τη νηστεία! Θέλουμε νηστίσιμες δικές σου γευστικές συνταγές για όλη τη σαρακοστή

  5. Ευχαριστούμε πολύ πολύ Γκόλφω μας που μας δίνεις το κίνητρο να ασχοληθούμε με την κουζίνα μας, να διατηρούμε τις παραδόσεις μας και να τρεφόμαστε σωστά και υγιεινά. Είσαι το αστέρι της καρδιάς μας ????

  6. Κα Γκολφω ψάχνω κάτω από το βίντεο αλλά δεν βρίσκω την συνταγή. Μπορείτε να μου πείτε πόσο ταραμά κ ψωμί χρησιμοποιήσατε? Ευχαριστώ πολύ ❤️❤️❤️

  7. Δεν θέλω να σε προσβάλω ..έχω κάνει εγγραφή στο κανάλι σας …άλλα για μένα αυτή η ταραμοσαλάτα είναι απαράδεκτη στο multi…θέλει χτύπημα ώρα στο κάδο του μίξερ και εναλλάξ λάδι λίγο λίγο και λεμόνι …να γίνει αφρός …να μαθαίνουν και οι νεότερες
    Βήχα Σαλώμη

  8. Αγαπητη Γκολφω πολυ ωραιος ο ταραμας και η λαγανα σου.Να εισαι καλα με τις τελειες συνταγες σου. Δειξε μας κι αλλες νηστισιμες.

  9. Μπραβο Πολυ ωραια η συνταγη Εξαιρετικη Παρα πολυ νοστιμη Θα την κανω Πολλα φιλια Καλη ημερα σου εχομαι και καλη εβδομαδα ❤️❤️❤️❤️??????

  10. Καλημερα και καλη εβδομαδα με υγεια!!! Τελεια η ταραμοσαλατα, μπραβο γεια στα χερια σου!!! Μαζι με τη λαγανα ειναι οτι καλυτερο!!! Γκολφω μου χρονια πολλα!!! ??????????????

  11. Καλημέρα κυρία Γκολφω και χρόνια πολλά. Στο μεγάλο μουλτι βάζουμε όλα τα υλικά της περιγραφής μαζί; ευχαριστώ ????

  12. Καλή Σαρακοστή να έχουμε Γκόλφω μου. Τη λαγάνα την έκανα μόλις είδα το βίντεο, δεν κρατήθηκα ως την Κ.Δευτερα. Έγινε θεϊκή. Για την ταραμοσαλάτα εγώ χρησιμοποιώ ταυτόχρονα άσπρο ταραμά για τη γεύση και λίγο κόκκινο για το χρώμα . Καλή συνέχεια με νέες εξαιρετικές συνταγές όπως μας έχεις καλομαθει.

  13. Γεια στα χερια σου.πραγματικα οτι κ να φτιαξουν αυτα τα στρουμπουλα χερακια ειναι πεντανοστιμο??

  14. Κ πανευκολη κ πανοστιμη η ελληνική ταραμοσαλάτα, γεια στα χέρια σου!
    Την φτιάχνω κ γω μόνο που βάζω το κρεμμυδάκι κ τον ανιθο στο μουλτι κ εξαφανίζονται, αλλά παραμένει η ωραία τους γεύση!!
    Περιμένουμε κ άλλες νηστίσιμες συνταγές, τις δείχνεις τόσο ωραία!!