τα ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΓΥΗΣΗ δοκιμάστε την και δεν θά την αλλάζετε με καμιά.


1
1 point



για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb

Υλικά
350 γρ.βουτυρο
250 ζάχαρη άχνη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
1 βανιλετα
1 κρόκο
200 γρ.νερο
3 κουταλιές σούπας κακάο
2 κουβερτουρες γάλακτος
2 πακέτα μπισκότα πτι Μπερ
2 σταγόνες λικέρ (προαιρετικά)
ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
600 γρ.τρουφα(εμένα μου έμεινε τρούφα ήταν αρκετή)

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Χαρα στην μανα που σε γεννησε,και στον ανδρα που σε εχει.να εχεις παντοτε υγεια, και να δημιουργης ωραιες συνταγες.
    Καλες γιορτες.με αγαπη

  2. Καλημέρα εξηγείται όμορφα και τά τρουφακια θα τα φτιάξω σήμερα
    Θα ήθελα και κάποια νηστίσιμα εάν έχετε συνταγή ευχαριστώ

  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  4. Καλημέρα , τα έφτιαξα ( χωρίς το αυγό) με διάφορες επικαλύψεις ( τρούφα , κακάο , κροκάν φουντουκιού, κουβερτούρα υγείας) και πραγματικά είναι πολύ νόστιμα, εύκολα, βγαίνουν αρκετά κομμάτια και συμφέρει. Δεν έμεινε κανένα . Αξίζει να τα φτιάξετε.

  5. Πολύ ωραία συνταγή!!!! Μόλις την έφτιαξα και ξεκουράζεται στο ψυγείο!!! Με το ζόρι την γλύτωσα για να μην την φάνε με το κουτάλι!!! Στο ψυγείο πόση ώρα το αφήνουμε μέχρι να τα πλασουμε;;;

  6. Γεια σας κυρία Γκόλφω. Τέλειες οι συνταγές σας. Τα τρουφάκια, όπως και τα φερέρο, τα έφτιαξα και έγιναν εξαιρετικά. Απλά στα τρουφάκια αντικατέστησα το βούτυρο με ταχίνι ολικής και λίγο ελαιόλαδο. Είναι νοστιμότατα. Να είστε καλά και καλές γιορτές!!!

  7. οι τρούφες σας όνειρο..δεν έμειναν πολλές…θα ξαναφτιάξω για την οικογένεια μου!!!

  8. Κυρία Γκόλφω σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Καλές γιορτές! Το αυγό το φοβάμαι λόγω σαλμονέλας το λέω από προσωπική εμπειρία τα παιδιά κάτω των 4 ετών πρέπει να τρώνε σφιχτό το αυγό τους βάζοντας επάνω λίγο λάδι και αργότερα μελάτο παλαιότερα αυτό δεν ξέρω γιατί αλλά δεν ίσχυε και πάλι ευχαριστώ

  9. Πολύ ωραία κ τα τρουφάκια έχω φτιάξει μία συνταγή με πορτοκάλι ? κ μανταρίνι μέσα κφρυγανια σοκ κουβερτουρα πολύ ωραία έγιναν κ άρεσαν σε όλους τώρα θα δοκιμάσω κ τη δική σας . Καλές γιορτές με υγεία..

  10. Αυτή είναι η κλασσική συνταγή του κορμού με μπισκότα που την έφτιαχνε η μαμά μου πρίν 50 χρόνια και τότε βάζανε αυγά και καρύδια. Τώρα πλέον τα αυγά είναι πιο επικίνδυνα για σαλμονέλα άσε που μυρίζει. Πάντως σε θαυμάζω για τις γνώσεις στη μαγειρική. Καλές γιορτές.

  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΩ ΦΈΝΟΝΤΑΙ ΥΠΈΡΟΧΑ ΚΑΛΈΣ ΓΊΌΡΤΈΣ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆΑΑΑΆΑΆΑΑ ΒΑΓΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΧΑΛΕΠΗ

  12. Τέλεια τά τρουφάκια !! Πανεύκολη συνταγή !!Σ,ευχαριστώ γιά τις ομορφες συνταγές πόυ μάς δίνεις !! Περιμένω τήν συνταγή τής βασιλόπιτας!!Καλές γιορτές μέ υγεία!!❣