Φασολάδα της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


1
1 point



Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι!
?

Έχεις όρεξη για μία θεϊκή φασολάδα; Έφτασε η στιγμή να σου αποκαλύψω την καλύτερη συνταγή για κόκκινη χυλωμένη φασολαδα χωρίς μούλιασμα! Μία οικογενειακή συνταγή, που θα αρέσει σε όλη την οικογένειά σου!

00:00 Εισαγωγή
00:18 Εκτέλεση
01:42 Yλικά για την Φασολάδα

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • Fasolada • Φασολάδα • Αργυρω Μπαρμπαριγου

Συνταγή:

Υλικά Συνταγής

500 γραμ. μέτρια ξερά φασόλια
3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κλωνάρια σέλερι (με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα)
Λίγο πράσο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
λίγο ψιλοκομμένο σέλινο
1 κ.γλ. μπούκοβο (προαιρετικά)
3/4 φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση & όλα τα μυστικά αναλυτικά εδώ:

Δες περισσότερες συνταγές από την Ελληνική κουζίνα:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #fasolada #argiro #argirobarbarigou

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τι φασόλια??? Όλα θέλουν τρείς ώρες για να μαλακώσουν . Δεν μαρεσουν τα σκληρά φασόλια στην φασολάδα . Πείτε μου γιατί μου βγαίνουν σκληρά?!

  2. Όλα καλά κι όλα ωραία.Αγαπημενη φασολάδα,αυτη την κοακολα τι την θες? Να ρθουν και να φουσκώσουν τα φασόλια στο στομάχι και να τουμπανιάσουμε>?

  3. 15 ώρες μούλιαζα τα φασόλια από το βράδυ μέτρια 3Α
    Το μεσημέρι πάω να τα μαγειρέψω 2 ώρες και 45 λεπτά ούτε χαλίκια να ήταν!!! ? ? Φυσικά έγινε πεντανόστιμη μετά από κοντά 3 ώρες βράσιμο… Εάν δεν τα μούλιαζα ακόμη πάνω από την κατσαρόλα θα ήμουν ??

  4. Φασολάδα. "Συνδυάζεται θαυμάσια με παγωμένη coca cola."
    Γιατί όχι και με milk shake φράουλα… Και ένα άλλο μυστικό: Δοκιμάστε τυλιχτό σουβλάκι με γύρο χοιρινό και σαντιγί αντί για τζατζίκι.
    Μάλλον θα έχω πιει λίγο παραπάνω και δεν άκουσα καλά…
    Τι σου είναι αυτές οι διαφημίσεις…!!

  5. Φασολάδα με…παγωμένη κόκα-κόλα ! Κατανοώ την αναγκαία διαφήμιση, αλλά όχι κόκαλα και παγωμένη μάλιστα με τη φασολάδα. Η γιαγιά μου και η μαμά μου δεν ηξεραν τι είναι κόκα κόλα. Ήξεραν, όμως, να κάνουν φασολάδα με λίγο ελαιόλαδο φρέσκο πάνω από το πιάτο και…that’s all. Μη τα ισοπεδώνετετε όλα και τα θυσιάζουμε στο βωμό του…κέρδους ! Ευχαριστώ για την κατανόηση.

  6. Όλα καλά κυρία μου αλλά την διαφήμιση για την κόκα κόλα μπορείς να την διαγράψεις, ένα μικρό μπουκάλι μόνο, περιέχει 6 έως 8 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη!!! Το χειρότερο για τον καρκίνο του στήθους, αλλά και για όλο το σώμα! Και δεν αναφέρομαι στα υπόλοιπα χημικά συστατικά που περιέχει μια κόκα κόλα!!! ???

  7. Καλησπέρα σας
    Απ' ο,τι κατάλαβα δουλεύουμε με δυο κατσαρόλες, στην μια βάζουμε τα φασόλια και στην δεύτερη βάζουμε τα λαχανικά, η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής, όταν βάζουμε τα φασόλια απ' την μια κατσαρόλα σ' αυτήν με τα λαχανικά, ρίχνουμε και νερό μέσα ή το βγάζουν τα φασόλια που το είχαν κρατήσει απο πρίν; Επίσης, γιατί δεν χρειάζεται να τα μουλιάσουμε απο πρίν; Μια ζωή ήξερα πως πρέπει να τ' αφήσεις να μουλιάσουν το προηγούμενο βράδυ, ποιο κομμάτι της διαδικασίας υποκαθιστά αυτό το μούλιασμα;
    Σας ευχαριστώ

  8. Κυρία Αργυρό, οι συνταγές σας είναι τέλειες, εύκολες και νόστιμες, εδώ στην ξενιτιά για τόσα χρόνια μας φέρνετε την Ελληνική κουζίνα στο σπίτι μας, σας ευχαριστώ πολύ θερμά.

  9. Μην κανετε την μαλακια να μην τα μούλιασετε την πουτσισατε, εγώ τα έβραζα μια ωρα στην χύτρα πολυ ψιλά φασόλια και μετα έκλανα τρεις μέρες και είχα πετάξει και το πρώτο νερο

  10. Ευχαριστω αργυρω που απάντησες, σε έναν διάλογο που έχεις παρακάτω με έναν αντρα του λες οτι το ψιλό φασόλι δεν το μουλιάζετε και θέλει 35 λεπτά, η αλήθεια ειναι οτι παιρνω μόνο μέτρια φασόλια και δεν γίνονται στον χρόνο που δίνεις και είδα στο βιντεο σου οτι τα φασόλια που έβαλες δεν ειναι ψιλά όπως λες στον αντρα και στο βιντεο για αυτό σου έγραψα σχολιο, και δεν τίθεται θέμα δυσπιστίας αλλα εμένα δεν μου βράζουν παρόλο που τα μουχλιάζω κιολας

  11. Ρε Αργυρώ καλα σου λέει για τον χρόνο, δεν γινεται χωρις Μούλιασμα και 35 λεπτά που λες να γίνει η φασολάδα σε κατσαρόλα, όλοι οι άλλοι μάγειρες και εμείς τόσο αδαεις ειμαστε,, όπως επίσης και για την χύτρα έκανες λάθος που είπες οτι σκοτώνει την γευση γιατί και η χύτρα εχει αργό και πιο γρήγορο μαγείρεμα όπως και η κατσαρόλα αναλόγως που θα βάλεις το μάτι της κουζίνας, στην χύτρα τα φαγητα δεν γίνονται γρήγορα λόγω της λίγο παραπάνω θερμότητας που αναπτύσσεται αλλα λόγω του ατμού που βρίσκεται μέσα στην χύτρα, άρα δεν υπάρχει κάτι κακο,, πάρτε χύτρες φίλοι μου θα σωθητε, σήμερα 11.00 μπήκα στην κουζίνα 11.40 είχε γίνει η φασολάδα αφού είχα πετάξει το πρώτο νερό είχα τσιγγαρισει τα λαχανικά και είχα τακτοποιήσει την κουζίνα, σε 40 λεπτά όλα είχαν τελειώσει, τι κατσαρόλες και πράσινα άλογα

  12. Αργυρω μου τέλεια η φασολάδα. Αλλά και εγώ την φτιάχνω φανταστική. Δεν υπάρχει. Ευχαριστώ. ?????????????????????????

  13. Οσο βραστερά και να είναι τα φασόλια..σε χαμηλή φωτιά ,χωρίς μούλιασμα και σε 35 λεπτά..αντε μία ώρα..ΔΕΝ βράζουν με τίποτα..
    Εντάξει..οι κλασικές υπερβολές της κυρίας "είναι τέλειο..είναι τέλειο",για να προβληθούμε απλώς και να τα πάρουμε απ τη διαφήμιση..

  14. ριχνω μεσα στο πιατο λιγη σαλτσα τσιλι , ριχνω και μικρα κρουτον απο μαυροσουσαμο αντι για ψωμουθρα και μπορω αν φαω ενα τσουκαλι με λιγη φετα..

  15. Στη δεύτερη φάση που βάζουμε το καρότο κλπ με τα βρασμένα φασόλια, πόσο περίπου νερό βάζουμε;

  16. Ωραίες οι συνταγές σου αλλά αυτή την κόκα κόλα δεν μπορώ να τη χωνέψω. Καταλαβαίνω ότι βγάζεις χρήματα έτσι, αλλά είναι λίγο ξεφτίλα να λανσάρεται αυτό το αναψυκτικό δίπλα σε ωραία φαγητά.

  17. Orea sintagi! Argiro 8a mporouses na mas di3is pos ginontai ta "Cupcakes" kai ta "Marshallow"? Kali sinexia! Filia apo tin Lemeso tis Kiprou! xxx