Άννα σε Ευδοκία: Είσαι ένα μυστήριο




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Προσωπικά μ΄άρεσε αυτή η συζήτηση οπότε αφήνω αυτό εδώ…
    -Η αρχαία ελληνική θρησκεία ήταν πολυθεϊστική και κάθε πρόσωπό της συνοδευόταν από το μύθο και την ιστορία του. Το ίδιο ισχύει και για την θεά Αθηνά και την Γλαύκα, το ιερό πουλί!

    Η κουκουβάγια το ιερό πουλί της Θεάς Αθηνάς, αποτελεί σύμβολο σοφίας, σύνεσης, αλλά και της πόλης των Αθηνών.

    Η Γλαύκα συμβολίζει την σοφία, διότι είναι νυχτόβιο πτηνό το οποίο έχει εξαιρετική όραση ακόμα και στο σκοτάδι. Έχει την φυσική συνεπώς ιδιότητα να βλέπει την «αθέατη πλευρά των πραγμάτων», εκεί που άλλοι αδυνατούν λόγω του σκότους.

    Συμβολίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο την «σοφία» που αφορά την μετουσίωση της απλής γνώσης σε βίωμα, πνευματικότητα και στάση ζωής-…

  2. Τα πράγματα είναι απλά !
    Πως εσυ δε μπορείς να αποχωριστείς τις τρέσες σου ?( που είναι και 3 τόνους τουλάχιστον πιο ανοιχτές από το πορτοκαλι balayage σου )
    Έτσι και η ευδοκια δε μπορεί χωρίς το γκλάμι!

  3. Και γενικά φαίνεται ότι τρολλάρει με την κούκλα για να δει σαν πλάκα όλο αυτό το περιθώριο στο οποίο είναι

  4. Εν το μεταξύ αν δεν αναφέρουν αυτοί την κούκλα δεν πρόκειται να το κάνει η Ευδοκία

  5. Η Αννα γιατι εχει υφος επιτροπης;;;;;; Αν νοιαζεσαι ρε χαζοβιολα ρωτα την ευθεως αν νιωθει μονη και συζητηστε αυτο ή αναπτυξτε φιλικη σχεση, γνωριστειτε… απαπαπα το καθε βουρλο εχει αποψη για την Ευδοκια…

  6. Η Ευδοκία στοχοποιηθηκε απο το μισο σπίτι και τότε δεν ειχε ερθει αρκετα κοντα με το Νικο.Λογικο να ηθελε να μιλάει σε καποιον με τέτοιο πόλεμο που δέχεται ακομα και αν αυτος ο καποιος ειναι ενα λούτρινο!!!

  7. Αυτη θελει να παει να ριξει λασπη για να φανει η ευδοκια λαθος καπου εχει δει το παιχνιδι ξερει που πρεπει να ριξει λασπη ξερει οτι ειναι δυνατη παιχτρια η ευδοκια ξερει πολλα κ παει να κανει ακυρες ερωτησεις να πιασει κατι στον αερα ειναι τραγικη η τυπισσα οπως κ στο power of love ηταν τραγικη

  8. Τουλάχιστον η Άννα το συζητάει με την Ευδοκία και δεν δημιουργεί εντάσεις χωρίς λόγο όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Επίσης χαίρομαι που η Ευδοκία της απαντάει όμορφα όπως κάνει πάντα σε όλους.