Ανχελίτα για Μαίρη: “Έχω αηδιάσει” | Big Brother | 16/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ό Παναγιώτης και ή Ανχελιτα πρέπει κάποιον νά μισούν αυτά τά έλεγαν για την Ευδοκία τώρα για την Μαίρη
    Τί σου έκανε ή Μαίρη τροπή σού .

  2. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ. ΧΕΙΡΓΩΓΩΓΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΜΑΙΡΗ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Η ΠΟΝΗΡΟΜΑΙΡΗ

  3. Ξεκάθαρη στοχοποίηση και μπούλινγκ είναι αυτό που βλέπουμε. Και μάλιστα απο δύο άτομα που με βάση τα λεγόμενα τους έχουν πέσει θύματα μπούλινγκ.

  4. Αυτά τα παιδιά είναι πολύ ειλικρινή συναισθηματικα και αυθορμητα .όντως έχουν δίκιο…όντως η Μαίρη είναι οχιά ..Αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι απ έξω παρακολουθούν haters που εχουν τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις, με την μαιρη.

  5. Why does Mary bother the 2 so called love birds are disgusting ? how can he say he is disgusted by her have they not got mirrors in the bbhouse ???? Have a look at yourself seriously ?

  6. Twra auta ta nianiara prospa8un na kanun mind control ston kosmo.. I ilikrinia sas trexei apo ta manikia.. Den masai o kosmooss pame na dio3ume kai tous 3 na parun ena ma8ima sta 23 tous na exun na lene hahahha

  7. Παντως οποίος κ να έχει δίκιο η Μαίρη είναι κόσμια δεν μιλάει άσχημα ενω τα 2 λεσια έχουν φάει τα ρούχα τους να την κακολογουν σε όποιον περνάει δίπλα τους…εντωμεταξύ μιλάει για κράξιμο κ κάνει ακριβώς αυτό δλδ ότι να ναι

  8. Αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλο πρόβλημα κ με τον εαυτό τους, όχι η Μαίρη φταίει για όλα!
    Η Ευδοκία κολλητή τις κλίκας έγινε τελικά!

  9. Εμεις να δεις ποσο εχουμε αηδιάσει τοσο καιρό με εσένα και τον αγαπημενο σου. Άντερο δεν μας εχει μείνει απο τον εμετό..

  10. Ο Κωστας παραδεκτηκε πταν βγηεκε πτιβειχε επηρεαστει απο το Νασο για την κακη του συμπεριφορα. Ο Πετσας ειναι φορτισμενος και αυτος απο το Νασο. Ο Νασος εχει ηρεμησει επειδη εβαλε τα πιονια του μπροστα να κανουν τηνδουλεια του και φευγει ενα, ενα.

  11. Πολλα τα λεφτα Πετσα γιαυτο. Φαινεται ποιος ξεπουλαει τα παντα. Λιγη ντροπη λιγη

  12. Αντί να ντρέπονται που την πληγωσαν μπροστά σε τόσο κόσμο, την κατηγορούν που το άκουσε κ γελούν…!Bullying!! Και για να την αποτελειωσουν λένε να της πουν ότι τη σιχαίνονται!! Ενώ αυτοί οι 2 που την κατηγορούν για πράγματα που τους είπε ένας τρίτος κι ούτε καν τα άκουσαν οι ίδιοι είναι καλύτεροι;; Αυτοί την απέφευγαν πριν, αντί να κάνουν την πρώτη κίνηση να της μιλησουν κ να το λύσουν, ρίχνει η Μαίρη τα μούτρα της και κάνει την πρώτη κίνηση και τλκ Ανχελίτα της λέει χωρίς αποδείξεις ότι δεν είναι αυτή που δείχνει.. Κ την προσβάλλει για την ηλικία της δημόσια…

  13. Πω ρε φιλε, Ανχελιτα και Παναγιωτης απεικονιζουν οτι παει στραβα με την κοινωνια μας.. Μηδεν αυτογνωσια, μηδεν αυτοκριτικη, φουλ υποκρισια, ψεμα και προσπαθεια να χειραγωγησουν και να ξεγελασουν. Η μεγαλυτερη σαπιλα που εχω δει ποτε σε reality..

  14. Όταν οι Ανχελοπετσαίοι βγουν με το καλό από το παιχνίδι, θα έχουν να απολαύσουν στα κοινωνικά δίκτυα, κολακευτικά σχόλια τριών μηνών. Και τότε θα αρχίσει το κλάμα. Το ίδιο έπαθαν και οι προηγούμενοι. Τη μία την πέταξε ο κόσμος μπουκάλι στο δρόμο, ο άλλος φοβάται να μπει στον ηλεκτρικό για το γιούχα, ο κρητικός έπαθε ψυχικό σοκ γιατί πίστευε ότι ο κόσμος τον αγαπάει. Τότε θα αντιληφθούν πραγματικά τι σημαίνει φτύσιμο. Και τότε θα έλθει η δικαίωση για όλους που απαξιώθηκαν από τη συμπεριφορά τους.

  15. και εσύ Ευδοκία τι γελάς με τις κατηγορίες του πέτσα εναντίον της Μαίρη.
    που το πας Ευδοκία… ;;;ΑΛΛΑΞΕΣ???