Ασημακόπουλος για Μαριαλένα : Δεν ήταν και σήμα από τον θεό που πήρες την ατομική ασυλία




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό BFMFM έχετε έκπτωση 6€ στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία

  2. Όσο για την Ελένη…. Το ότι κάνεις παρέα κοριτσι μου με λάσπες δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις γουρούνι. Κράτα το χαρακτήρα σου τι επηρεαζεσαι και τα αλλάζεις και λες ψέματα.

  3. Signomi i Eleni dhen ehi to dhiqoema na milisi i Eleni dhe vlepete mia Marjalena apo ti mera pu mbiqe o trabukos Saqis tus ehi kraksi olus mipos vlepume lathos sarvaivor i sas aresun i kolotumbes eleos

  4. Ακόμη και που πιστευει στον θεο τρώει κραξιμο γιαυτο; Κανεις δεν το ξερει αυτο για να το κρίνει ο καθε Ασημακοπουλος, Ελένη και Καρολίνα! Μπορει όντως να εγινε ετσι γιατι το ειχε αναγκη και το ηθελε!

  5. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ ΒΓΕΣ ΕΞΩ Κ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ….ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ. ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ.

  6. Afti i kariola i Eleni einai i megaliteri nekatostra panta petagetai kai leei malakies gia na fanei afti kali kai xamilon tonon kai na kerdizei xrono sto paixnidi katigorontas(me pseftikes katigories)alla paidia

  7. Ελένη ξερνάω ξαφνικά και σε είχα σε εκτίμηση! Το στυλ αυτό της πονηρής αλεπούς με ξενερώνει απίστευτα δείχνει το ποιον σου.

  8. Αυτό που είπε το ότι είναι σήμα από το θεό το έχει πει και σε άλλο παιχνίδι και γιατι το είπε τώρα όλοι πιστεύουμε στο θεό καλά λέει ο Ασημακόπουλοs η Μαριαλένα και ο Σάκηs μου αρέσουν σαν παίκτεs οχι σαν χαρακτήρεs.

  9. Ασημακόπουλε και αμιγκος παρά πέντε ?άφησε παρακαταθήκη ο Τριαντάφυλλος?ο νικητής μας ο ένας και μοναδικός πιστολέρο ?????✨❤❤❤

  10. Λάθος πορνοσταρ ο θεός γελάει μαζι σου πλέον ξερει τι αθρωπος εισαι όλοι σας αυτό δεν καταλαβατε κάποιοι η χολέρα της Αμιγκος καλό ψόφο ειλικρινά. ??

  11. Πω πω βγηκατε 2 εβδομάδες υποψήφιοι και ήρθε η Θεία δίκη να σας σώσει! ΊΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΚΑΝΑΤΕ!! Και σταματήστε επιτέλους να παινευεστε μονοι σας

  12. Θεία δίκη μπράβο όταν ψηφίζατε τζειμς και νικο Καλα ητανε .Ότι κάνατε σας ήρθε μπούμερανγκ

  13. Απίστευτο αντιπαθητικό δίδυμο.
    Όσο κ να νικάνε* καλύτερα να μασάει κ να νικαει η Τραμπαλενα
    Παρά,να μιλαει για πίστη.πεσανε όλες οι καρύδες.. ??????