Γιατί ο καφές μας ξυπνάει? – ΣΑΪΕΝΣ ΜΠΙΤΣ! #01


Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Για καποιο λογο νοσταλγησα Μπραφ. Ας κατσω να λιωσω ενα τετραωρο να τα δω ολα!!! Και μετα παλι σαιενσ… 😉 Keep up Mike….

  2. Άμα πίνεις συνεχεια και για πολλά χρόνια, για να έχεις ενεργεια θα χρειάζεται να πίνεις. Αν δεν πίνεις θα έχεις λιγότερη. Για αυτό δεν πινω πολύ καφέ

  3. Ίσως και το πιο μίζερο σχόλιο αλλα δε βαριέσαι..
    Λοιπόν Μάικιους μήν ψεύδεσαι στον εαυτο σου.Κανένας μα κανένας που πεινάει δεν χόρτασε με ενα ποτήρι νερό με λίγη σκόνη καφέ όπως λές.Αντιθετα πειθουμε τους εαυτους μας οτι χωρτασαμε.Πιο αποδεκτο ειναι απο το οτι αργησες να κοιμηθείς,να πας στη δουλειά,ξέχασες να πας σουπερ μάρκετ ή απλα δεν είχε τίποτα το ψηγείο μέσα.Επιπλέον άμα δεν θες να είσαι έρμαιο κανενός πάθους και ουσίας υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να μείνεις ξύπνιος.Λέγεται μην ξαπλώσεις,Διατήρησε το σώμα σου σχετικά δροσερό και ενεργοποίησε το νευρικό σου σύστημα με μικροκινήσεις κυρίως των ακρων.

  4. Freddo espresso για εμάς που βρισκόμαστε στο εξωτερικό είναι τόσο σπάνιο όσο το ρεπό στη σεζόν.
    Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον βίντεο και συγχαρητήρια για τη καινούργια σειρά

  5. Μπορεί να φταίει που ήπια καφέ πριν βίντεο, αλλά μιλάς πιο αργά από ότι είχαμε συνηθίσει, λατρεύω όταν μιλάς φουλ γρήγορα

  6. τέρμα άσχετο με το βίντεο αλλά όταν κάνω "middle click" πάνω στο λογότυπο για να μπω στη σελίδα του καναλιού σε νέα καρτέλα, μου βγάζει error 404. Μόνο στο δικό σου κανάλι το παθαίνω, και αναγκάζομαι να κάνω αριστερό κλικ και άλλα τέτοια δύσκολα, τι παίζει??

  7. Ισχύει ότι όσο πίνεις με τον καιρό το συνιθήζεις και δεν σε πιάνει το ίδιο έως και καθόλου ?