Γιωρίκας vs Σταμάτης | Survivor | 03/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

11 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Έχω δει τόσα σερβαιβορ έχω συμφωνήσει έχω διαφωνήσει με πολλούς αν βγει και πει κάποιος στο φετινό ότι δεν πάει τον γιωρικα και πάει κάποιον άλλον ας πάει να δει Ελλάδα έχεις ταλέντο η γουστάρει τους τσακωμούς ξεκάθαρα παιδί με τέτοιο ήθος ευγένεια και ο κλτρς εκεί μέσα ότι και να λέτε με διαφορά ότι και να λέτε δνευπαρχει φέτος ούτε σε ήθος και ευγένεια τέτοιος παίκτης ούτε σε αγωνιστικότητα

  2. Μπράβο ρε Σταμάτη. Αυτό θα πει πείσμα. Γιατί θέλει προσπάθεια και πείσμα να νικήσεις ένα μυθικό κτήνος όπως η παικτουρα ο Γιωρικας. Εξαιρετικός αγώνας και για τους δύο.