Γιόζεφ Βάντσικ, το «βουνό» του Παναθηναϊκού!




#sportcitizensbyvice #netwix

Ο Γιόζεφ Βάντσικ είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας και κατάγεται από τη Πολωνία. Η πορεία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει γράψει χρυσή ιστορία. Τον συναντήσαμε στο γήπεδο που προπονεί νέους αθλητές, μας αφηγήθηκε τις σημαντικές στιγμές στην καριέρα του και μας εξήγησε γιατί τον φωνάζουν «βουνό»!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αγαθός γίγαντας!!! Ψυχάρα!!!φημες λένε ότι για μια δουλεια στον Παναθηναϊκό κάποιοι μαλακες του ζήτησαν βιογραφικό!!!

  2. Ο μεγαλύτερος ξένος τερματοφύλακας που πέρασε απ την Ελλάδα & ένας απο τους 50 καλύτερους παγκοσμίως

  3. Όσοι αθλητές ήρθαν τις δεκαετίες 80 και 90 στην Ελλάδα, και μιλάμε για μεγάλα ονόματα, ανεξαρτήτως καταγωγής, φυλής κλπ, τη λατρέψανε και το βλέπεις όποτε μιλάνε για τις εμπειρίες τους. Όπως τη λατρέψαμε κι εμείς που μεγαλώσαμε τότε, κι ας είχανε φανεί τα πρώτα σημάδια παρακμής. Υπήρχε παρά ταύτα, πολύ κέφι για ζωή, πάθος για τον αθλητισμό (βράζανε όλα τα γήπεδα, όλες οι κερκίδες με ιερό φανατισμό), ομοιογένεια κοινωνική και ηθική, αίσθημα ασφάλειας, αν τύχαινε κι έμπαινε κανένα διαρρήκτης στο σπίτι και σ'έπαιρνε χαμπάρι, πήδαγε απ'τα παράθυρα να ξεφύγει.

  4. Τερματοφυλακαρα ο Βάντσικ κ ως Ολυμπιακος οφείλω να παραδεχτώ πως είναι ο καλύτερος ξένος τερματοφύλακας που έχει παίξει στην Ελλάδα

  5. Αν και ολυμπιακός. Μεγάλο respect στους παλαίμαχους κάθε ομάδας διότι αυτοί είναι που έφτιαξαν το ποδόσφαιρο και το διαμόρφωσαν έτσι ώστε το ποδόσφαιρο να είναι όπως είναι τώρα.
    (δηλώνω απογοητευμένος από την πτώση του παναθηναϊκού διότι κάποτε ήταν ένας άξιος αντίπαλος και κατακτητής και τώρα αντί να είναι 1ος ή 2ος έχει πέσει χαμηλά. Μακάρι να ξανανέβει και να αποκτήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ενδιαφέρον ξανά)

  6. Αεκτζής 3ης γενιάς. Πιστεύω ότι τρεις παίχτες διαμάντια είχαμε την τύχη να δούμε να παίζουν. Το βουνό, τον Βαζέχα και τον Σαβέβσκι. Αριστοτέχνες και οι τρεις κύριοι και με ένα ακόμα χαρακτηριστικό. Παίχτες που κέρδισαν κάτι πολύ δύσκολο. Τον σεβασμό των οπαδών των αντιπάλων ομάδων και των παιχτών. Όλοι μας ζηλέψαμε τον βαζελο για το δίδυμο των Πολωνών του. Σε ευχαριστούμε Γιοσεφ γιατί ανέβασες το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία σου.

  7. Τίμιος παίχτης καλός άνθρωπος καλός αθλητής. μπράβο Γιόζεφ να ξερεις οτι εισαι ένας από εμάς.. Σε ευχαριστούμε… Και εγώ που σε γνώρισα προσωπικά… ⚽??☘☘☘.. Όσο για τον ποδόσφαιρο παντα έκανε το αντίθετο από το μπάσκετ όπου εκεί δεν ξεχνάνε παίχτη

  8. τι στιγμες καυλας εχει προσφερει αυτος ο τερματοφυλακας σε εμας τους παναθηναικους οπαδους..

  9. ΠΑΟΚ είμαι, τερματοφυλακας σαν τον Βαντζιχ δεν έχει περάσει από την Ελλάδα. Να είσαι καλά βουνό χαρούμενος που σε είδα από κοντά!!!

  10. Επιτυχια εκεινης της ομαδας ηταν και το ηθος της.
    Οσο για το βουνο ισως το πιο επικο ματς να ητνα με Πορτο.
    Ευχαριστουμε Γιοζεφ!