ΔΙΠΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ #38 – Λορδοβερίνξ




Η Διπλή Πανσέληνος, η πιο καμμένη εκπομπή του ελληνικού YouTube και ταυτόχρονα η καλύτερη εκπομπή του γαλαξία), τώρα μαγνητοσκοπημένα από το καφέ της γειτονιάς (σας;).
Άραξε κι εσύ παρέα με τον Γιώργο Ζώκα και τον Αριστοτέλη Ρήγα και κάψε ό,τι εγκεφαλικά κύτταρα σου έχουν απομείνει.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το κανονικό όνομα του Sauron (που προφέρεται Σάουρον, όχι Σόρον but oh well…) ως Maia ήταν Mairon. Οπότε το λες και παρατσούκλι.
    Επίσης mellon ήταν στα ξωτικίσια, γιατί την πύλη στη Moria την έφτιαξε ξωτικό (Celebrimbor)
    Και ο λόγος της κόντρας μεταξύ ξωτικών και νάνων…βασικά ρίξ'τε μια ματιά στο Silmarillion και θα λύσετε πολλές απορίες.
    And last but not least. "None shall pass"=Monty Python and the holy grail. / "You shall not pass"=Gandalf.

  2. ο Μπομπαντιλ φορουσε το δαχτυλιδι και δε γινοταν αορατος, επειδη ηταν τοσο δυνατος που ηλεγχε αν θα τον επηρεασε ή οχι το δαχτυλιδι

  3. Οι άνθρωποι της Μέσης Γης μπορούσαν να ενωθούν κατω από τον αληθινό βασιλιά των ανθρώπων που είχε έδρα στην άσπρη πόλη . Ο θρόνος της γκοντορ. Όπως περιγράφεται στην τελευταία ταινία του lotr. Αυτο δεν υπάρχει τόσο πολύ μεταξύ των νάνων και των ξωτικών. Οι νάνοι είναι άπληστοι ακόμα και μεταξύ τους και τα ξωτικά είχαν κάποιες διαφορές. Επίσης τα ξωτικά δεν ήταν αθάνατα για πάντα στην μέση γη. Έπρεπε να φύγουν γιατί θα πέθαιναν. Και οι νάνοι απλα ζούσαν λίγο πιο πολύ από τους ανθρώπους

  4. 3 Δαχτυλίδια στα Ξωτικά, 7 Δαχτυλίδια στους Νάνους και 9 Δαχτυλίδια στους Ανθρώπους. Το Ένα Δαχτυλίδι τα ελέγχει όλα! Ο Σάουρον είχε φτιάξει αμέτρητα δαχτυλίδια τα οποία χάρισε σε Ανθρώπους, Ξωτικά και Νάνους και κρυφά δημιούργησε το Ένα Δαχτυλίδι για να τα ελέγχει όλα και κάποια στιγμή έκανε εκστρατεία για να τα πάρει όλα πίσω. Τα παραπάνω δαχτυλίδια είναι τα δαχτυλίδια που κατάφεραν να σώσουν από την επίθεση που έκανε ο Σάουρον για να τα πάρει πίσω. Όντως, τον Μπομπαντίλ δεν τον είδαμε στις ταινίες… Το Αθέλας είναι σημαντικό φυτό! Γι αυτό μας δίνει τόσες πληροφορίες για το Αθέλας.

  5. Για κάποιο λόγο περίμενα να ακούσω και μια κουβέντα για τους Blind Guardian. Πριν βγουν οι ταινίες, το Nightfall in Middle Earth ήταν το μοναδικό μέσο εκτός των βιβλίων που σε έβαζε στον κόσμο της Μέσης Γης.

  6. τα ξωτικα ζουνε για μερικες χιλιαδες χρονια οχι για παντα !! οι νανοι ζουνε περιπου 200 χρονια ουτε αυτοι για παντα !!!