Η γραμμή ζωής από την Ανχελίτα




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εγώ Μαίρη μου δεν είμαι 36 χρόνων δεν είναι το τελευταίο χαρτί μου το big brother… Ανχελιτα είσαι για λύπηση. Να σε χαίρεται η PANIK.

  2. Δεδομενου του ότι δέχτηκες μπουλιν,έπρεπε να κατανοείς μόνη σου,ότι δεν είναι σωστό να κάνεις μπλουλιν και όσον αφορά τώρα το άσθμα όλοι έχουν.Αν όχι όλοι,ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχουν προβλήματα αναπνευστικά. Δε τη λυπάμαι,γιατί βλέπω το χαρακτήρα της και είναι ένα απαίσιο ον, γεμάτο κακία, ειρωνία και απιστευη έπαρση. Οκ, αυτό με τη σωματική βία, βαρύ.

  3. ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PANIK. . . . . 😏
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ? . . . .

  4. Βλέπω την γραμμή ζωής της Ανχελιτα κ στέκομαι στο σημείο που λέει "κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη κ έβλεπα ο,τι πιο άσχημο έχει γεννήσει η φύση. Με χτυπούσα, δε με αγκάλιαζα ποτέ, με μισούσα".
    Και πλέον μου είναι ξεκάθαρο:
    Πώς να αγαπήσεις άνθρωπο γύρω σου κοπέλα μου? Εδώ δεν αγαπάς η ίδια τον εαυτό σου!
    Επίσης, μου είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αλλάξεις ψυχολόγο. Δεν έχει γίνει δουλίτσα, απ ο,τι φαίνεται.

  5. Μόνο ο τρόπος που μιλάει είναι τόσο σπαστικός . Μιλάς για μπουλιγκ και κάνεις το ίδιο στην Ευδοκία που δεν σε έχει πειράξει σε τίποτα

  6. Γελάνε τα εδρανα εχεις γινει γυφταλιτα ανέκδοτο σε ολα τα πανεπιστήμια εγκληματολογα μου😂😂😂

  7. Όλοι όσοι κρίνεται εδώ μέσα για το με ποιανού τη γραμμή ζωής θα κλαψετε περισσότερο μάλλον είστε τόσο δυστυχισμενοι που παλεύεται να δείτε ποιος έχει χειρότερη ζωή από εσάς. Η κοπέλα δεν είναι 50 χρονων να πει πολλά άλλα όσοι δε ξέρουν τι σημαίνουν κατάθλιψη διατροφικές διαταραχές κ κακοποίηση συναισθηματική κ σωματική εύχομαι να μη το ζήσετε. Η κοπέλα είχε πολύ αξιοπρέπεια σε κ όλα όσα είπε. Συγχωρέστε τη που δεν είχε τη πολύ μιζέρια που θα θέλατε κάποιοι άνθρωποι πορευονται με το κεφάλι ψηλά !μπράβο ανχελιτα η ζωή είναι μπροστά σου είσαι μικρή ακόμα!

  8. Παιδιά με έχει κουράσει αυτο το μελόδραμα.. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε περάσει δυσκολίες. Το ότι τα φουσκώνουν και βάζουν σάλτσα και κέτσαπ κλπ δεν το μπορώ… Οι πραγματικοί μαχητές δεν λένε τίποτα.. Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για την ζωή τους ασε μας τώρα..

  9. Πόσο θεατρικό…… Για την δημοσιότητα και μόνο…… **** Δεν είπα στους γονείς μου για το ξυλοδαρμό αλλά ας το πω εδώ για λίγη δημοσιότητα*** Κουράζει …….

  10. Η κακία προσωποποιημένη αυτή η κοπέλα!
    Το ότι έχει περάσει κάποιος δύσκολα στην ζωή του, δεν δικαιολογεί το να είναι κακός άνθρωπος

  11. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΟ. ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΤΥΠΙΣΑ !! ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  12. Μέτρησε κανεις τους αντίχειρες της; 🤣 παρόλα αυτά την δουλεια τους την κανουν😋 , παρα τον "ακρωτηριασμό"! Αποφασισε όμως και παχουλη και αφαγια και αποτυχία στις πανελλήνιες αλλά και κοινωνική ανθρωπολογία ! Τοξική παρεμεινες εσύ δεν εδιωξες καμια τοξικοτητα😊

  13. Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να ‘’ ανοίγει’’ την ψυχή του και βλέποντας τον εαυτό του να χαμογελά

  14. Πάλι καλά το καινούργιο της σκυλάκι το ξανθό δεν δαγκώνει, μόνο γλύφει και το πολύ πολύ να γαβγίσει.

  15. Δηλαδη ρε παιδια , η Ανχελιτα και ο Παναγιωτης έχουν υποστεί bullying… Κοινή στρατηγική εχουν απλα, ουτε που εχουν διανοηθεί τι ειναι πραγμστικα το bullying, το έχουν κάνει καραμέλα.