Η γραμμή ζωής από τον Κώστα




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπορεί να γίνει επικυνδυνος απείλησε την Ευδοκία αν δεν υπήρχαν κάμερες μπορεί να την σακατευε στο ξυλο

  2. Οι Κρητικοί τον περιμένουν να τον ασπαστούν κάτω.Ειδικα μετά που πήγε να χτυπήσει την Ευδοκία στην αποχώρηση του στηβ

  3. Ο Κώστας έγινε πολύ κουραστικός. Είναι ο κουτσομπόλεις που από τον έναν στον άλλον πάει για όλους έχει να πει κάτι. Δεν είναι σταθερός χαρακτήρας. Θέλει όλοι να τον νταντευουν. Εμένα προσωπικά με κούρασε πολύ με της κλάψεις του. Θα χαρώ να τον βγάλει ο κόσμος.

  4. Κώστα μου λυπάμαι πάρα πολύ για τη γιαγιά σου πραγματικά είναι το πρώτο πράγμα που θα σου έλεγα και το δεύτερο είναι ότι λυπάμαι για όσους περάσεις τη ζωή σου για το καλύτερο σου φίλο ήθελα να πω ότι η ζωή έχει ανατροπές εχει δύσκολες εύκολες στιγμές εύχομαι μέσα από την βάθη της καρδιάς μου κάθε πόνο να σε κάνει δυνατό θα σε στηρίζω επειδή μένω και εγώ στην Κρήτη αγαπάω την Κρήτη και στην φλέβες μουΦιλιέται το Αίμα τις ΚρητικιάΕίναι πάρα πολύ δύσκολα Οταν Χασίς ανθρώπους που αγαπάς και σ’ αγαπάνε η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν έρχεται αυτή στιγμή και δεν ξέρεις να κάνεις και πως να αντιδράσωΣε συμπαθώ πάρα πολύ και σε στηρίζω πάντα παρακολουθώ τόπικ brother μόνο για σένα και να σε στηρίξω φιλιά από την Κρήτη και σου εύχομαι τα καλύτερα….!!!!

  5. Οι παρουσιαστές είναι ότι πιο αταλαντο, ψεύτικο και γελοίο υπάρχει στην τηλεόραση αυτηυη σεζόν….ΓΕΛΟΙΟΙ…
    Οι παίκτες νουμερα για τα παρατράγουδα…

  6. 1986 γεννήθηκε το 2002 πήγε φαντάρος.. Δλδ 16 ετών.. Τι ψεύτης… Λέει ότι είναι 35 χρόνων.. Κρύβει χρόνια? Γενικά είναι ψεύτης γλειωδης.. Φουλ διπρόσωπος… Και καρά πρεζόνι του κέρατα… Εκμετάλλευτε καταστάσεις και έχει μακρι χέρι… Αυτη είναι γραμμή της ζωή σου ψευταρα

  7. Τον συμπαθώ, τον αγαπάω, μετά την Ευδοκία αυτός είναι ο αγαπημένος μου παίκτης, αλλά ρε μλκ σκέψου πόσοι τέτοιοι αμόρφωτοι υπάρχουν στη Κρήτη που έχουν και δικαίωμα ψήφου.

  8. Κλασσικοί Κρητικοί ρε μαλάκα, τα παιδάκια στη καρότσα του αγροτικού και άμα ζήσουν, έζησαν.
    Σχολείο κομμένο από τη πρώτη Γυμνασίου για να πάει να δουλεύει στο καφενείο… Γεια σου, Κρήτη!

  9. Pio sixameros kathe vdomada den andexetai, oute kalos einai oute tipota, ena ypoulo anthropaki pou fovatai na ekfrasei tin sexoualikotita tou kai kremetai apo ta ar..dia tou Steve.

  10. άντε να τον κλείσουν επιτέλους… πέφτουν τίτλος τέλους για αυτό το μπουρδέλο τηλεπαιχνίδι