Η σκληρή πραγματικότητα της χειρότερης δουλειάς στον κόσμο: Του συντρόφου Instagrammer!




#netwix #ProblemSolvedNetwix

Αν είσαι δυσαρεστημένος με την δουλειά σου, σκέψου ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Θα μπορούσες να είσαι «γκόμενος Instagrammer». Το Netwix απευθύνει έκκληση στις απανταχού Instagrammers, να σταματήσουν να ταλαιπωρούν τα αγόρια τους! Ένα ακόμα Problem Solved με τις: Αναστασία Τσιλιμπίου, Μαίρη Ρετσίνα, Ελισάβετ Σπανού και Χρυσαλένα Χριστοπούλου. Μαζί τους, ο Νικόλας Ράπτης και ο Δημήτρης Θεοδωράκογλου.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αλλά θα έρθει η ημέρα που όλες και όλοι αυτοί θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει. Κάνεις δεν θα μείνει ατιμώρητος.

  2. Η φαση που εισαι σεζον κ ειναι γυρισμενο το βιντεο στη περιοχη σου…κ το βλεπεις κ σ λειπει το σπιτιιιι

    Μωρη βυρωναραααααα μουυυ ???

  3. Αυτός ο βλακας ο δεύτερος ποιος στον πουτσο ειναι; νομίζει ότι είναι αστείος;

  4. Οι γνωστοι δορυφοροι. Προσκυνουν, υπερασπιζονται, προσφερουν, εξυπηρετουν, ανεχονται, καταπινουν, κουβαλουν, οδηγουν, μεταφερουν, περιμενουν, ελπιζουν και τελικα μενουν με την…ελπιδα στο χερι. Προβληματικοι χαρακτηρες, μαλθακοποιημενοι, επικινδυνοι. Αρκετες φορες βγαζουν κακια μετα στα κοριτσια επειδη δεν εγινε αυτο για το οποιο ειχαν επενδυσει τοσα πολλα και ειχαν ελπιδες. Ειναι αυτοι που ακους μια ζωη να κατηγορουν τις κοπελες σε καθε ευκαιρια και δεν βλεπουν τα χαλια τους και το γεγονος οτι απλα δεν ειναι αντρες, δεν εχουν αντρικη συμπεριφορα. Μακρυα απο αυτους, ειναι τοξικοι και μιζεροι ανθρωποι. Δυστυχως εχουμε γεμισει, ειναι παντου γυρω μας.

  5. Δεν βαλανε κ τον Φανη μεσα να γελασουμε με το τι θα λεγε.Και αναλογα σε τι ποζες θα την βγαλεις αν πχ ελεγε η Κρεμλιδου να την βγαλουμε φωτο στα 4 θα πεφτανε σαν βροχη οι φωτος 1tbyte χωρητικότητα θα θελες.

  6. Instagram influencer, ότι πιο άχρηστο και γελοίο έχει βγει τα τελευταία χρόνια…Ένα σωρό γκόμενες που ανεβάζουν φωτοσοπαρισμένες φώτο και νομίζουν ότι είναι celebrities επειδή έχουν κάτι λιγούρια να τους την πέφτουν

  7. Έχει ξεφύγει το θέμα… νομίζουν όλες ότι είναι μοντέλα, φταίμε και εμείς όμως, οι σαλιάρηδες που τους κάνουν σχόλια είναι τεραστία μάστιγα…