ΚΑΛΤ ΤΙΒΙ: Φάκελος «Ζευγάρια στη Σία Λιαροπούλου»!




Η νέα εκπομπή του Netwix με τη Φελίσια Λαπάτη και τον Νικόλα Ράπτη κάνει πρεμιέρα με ένα θέμα που «στιγμάτισε» θα έλεγε κανείς, τα 90’s. Και αυτό δεν είναι άλλο, από τα ζευγάρια που πήγαιναν στη Σία Λιαροπούλου για να λύσουν τα προβλήματα του γάμου τους. Αν τα κατάφεραν, είναι άλλη ιστορία!

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 5:09 άλλο ένα χαρακτηριστικό της εποχής των 90s ήταν οτι στα παπάρια τους η διατροφή δεν έδιναν ποτέ και για κανένα λόγο και δεν καταλαβαίνανε Χρίστο! όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι! οπότε σιγά μην έδινε ο γκαγκαμικος λεφτά στην κακομοίρα! που ελπίζω να είναι καλά σήμερα!
    ωραίος άντρας λέει ο μπαμπουίνος!!!

  2. Ειναι πολύ άσχημο να κοροϊδεύετε άνθρωπους επειδή έχουν μια συγκεκριμένη διάλεκτο η μπορεί έχουν προβλήματα γενικώς!σκεφτείτε ότι κάποιοι δεν ζουν η έχουν συγγενεις που τα βλέπουν!Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει

  3. Μου αρέσει που ο Ραπ το παίζει σοβαρός δίπλα της..Και καλά,δεν με αγγίζει εμένα που είναι Θεά…

  4. Εμενα εκτος απο το οτι ειναι πανεμορφη μου αρεσει και ο χαρακτήρας της..εχει αυτο το κατι το θυλικό-παιχνιδιαρικο που θα επρεπε να εχουν ολες ….το μονο που με τρομαζει ειναι το φρυδι… εκει φαινεται η κακία χαχαχα..ελπίζω να μην ειναι κ@ριολα στην ζωη της και να μην εχει την μυτη στο θεο…θα ειναι πολυ κρίμα με τοσο "μαγεια" που εχει πανω της…

  5. Καλε αυτος ο κυριος που ειναι απ το 07' και μετα δεν ειναι ο κος Γιωργος που ηταν στην τελικη αποφαση της Χριστινας παλι.με τη Σια Λιαροπουλου?