Μαίρη: Είπε η Ευδοκία ότι είναι λόγος ψήφου που δεν συμμετείχαμε στη δοκιμασία;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. As tis pei kapios na kleisei tin vrisi, einai tragiko auto pou kanei, poso amorfoti, kai roufiana kai skatopsixi kai pseutra kai organonei tis psifofories kai ta veto kai den exei kamia aisthisi poso nero xalaei askopa kai poso kako paradeigma einai. H apoliti xeftila.

  2. Η Σαμάνθα λέει δε θα ασχοληθεί αλλά ασχολείται! Λέει μην το κάνεις θέμα γιατί έχει βάλει φυτίλια για την ψηφοφορία αλλά η Μαίρη πως γίνεται να μην την καταλαβαίνει ;;

  3. Κατάλαβε η γάτα η Μαίρη ότι πήγε να τους βάλει να μαλώνουν η άλλη και το έθαψε εκεί. Μπράβο Μαιρη

  4. Πολύ μεγάλη σκρόφα η Σαμάνθα. Άμα δεν θέλει να ασχοληθεί…να μξην ανοίγει το βόθρο της. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά….βγήκε ο καινούργιος και το ξεκαθάρισε

  5. Τρέχει τρέχει τρέχει το νερό……. Κλείσε επιτέλους τη βρυση… Δεν θέλει κόπο….Έτσι το σπαταλάς και σπίτι σου????

  6. Δείτε εδώ τι λέει η Σαμάνθα. Και τα έχει μεταφέρει σε όλους. Καμια σχεση με τα όσα είπε μετά στην κουζίνα. Την έπιασε απροετοίμαστη ο Νάσος και την ξεμπροστιάσε μια χαρά.

  7. Σαμάνθα ο εμ.ε.ς σε όλο το μεγαλείο με σάρκα και οστά σε ένα άτομο….
    Σαμάνθα δρόμοοοοοοοο

  8. Αντε παλι με την βρυση να τρέχει άσκοπα το νερό! Πρέπει ο ΒΒ να καλέσει την Σαμανθα να της πει να κλείνει την βρύση.

  9. Ασχετο με το βιντεο αλλα μαζεψτε εκεινο τον στιβ απο μεσα..αναγουλα μας επιασε..απο την μαιρη πηγε στην συλια κ τωρα ερωτευτηκε τον καινουργια..μεχρι κ το πεσιμο εχει ενα οριο ρε μπαγλαμα..εισαι που εισαι καραγκιοζης κ ολο ξυνεσαι για σαματα εχει καταντησει αναγουλα κ το σκηνικο με το πεσιμο..κατα τα αλλα κραζεις κ τον κωστα που ριχνεται..

  10. Σαμάνθα ο εμ.ε.ς 🤮 σε όλο το μεγαλείο με σάρκα και οστά σε ένα άτομο….
    Σαμάνθα δρόμοοοοοοοο

  11. Όπως λέει και η Ευδοκία, η ιέρεια της παραπληροφόρησης ξανακτυπά! Την βλέπω και μου έρχεται αναγούλα. Σας παρακαλώ ηλίθιοι που την ψηφίζετε, ξανασκεφτείτε το.