Μαίρη: Μας περιμένουν στη γωνία
Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

17 Σχόλια

Your email address will not be published.

  1. Το ότι η ροχαλιτα την περασμένη εβδομάδα σαν αρχηγός, όρισε τις ομάδες στο αγώνισμα του βέτο σύμφωνα με τα συμφέροντα της κλίκας κι έβαλε την ευδοκία με την σαμανθα δεν σχολιάστηκε δυσμενως από κανένα, ενώ θα μπορουσε. Αυτή την εβδομάδα τον Νίκο σαν αρχηγό στην συγκεκριμένη διαδικασία η κλίκα έπεσε να τον φάει, επειδή δεν διάλεξε τις ομάδες σύμφωνα με τα συμφέροντα τους. Πόση μικροψυχια θεέ μου..

  2. Μαίρη δεν είναι μπερδεμένος ο Στηβ το συμφέρον του κοιτάει γιατί ο κλοιός σφίγγει …μην κοιμάσαι ξυπνα !!!!!!!

  3. Η καινούργια η Μαρί πιο πολύ επιβλέπει χαρακτήρεs και ποιοι είναι οι πιο σωστοί αλλά νομίζω είναι με την παρέα τηs Μαίρηs γιατί κάνει πολλέs συζητήσειs θα δούμε όμωs.

  4. Η καινούργια κολλητή με την Ανχελιτα πρέπει να ήταν έξω, απλώς μέσα μπήκε διαβασμενη, άρα μακριά από την κλίκα για να μην γίνει και αυτή ε….ς 🤮🤮🤮

  5. Στην αρχή η καινούργια το παίξε δύσκολη αλλά εκεί ήθελε να ενταχθεί στην κλικαρα μάααλιστα