Μαριαλένα για Σάκη: Τον πετσόκοψα…




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δυο ειναι τα αλυτα προβληματα της ανθρωποτητας…
    -Να τετραγωνιστει ο κυκλος
    -Να παρουν παιχνιδι οι κοκκινοι στο 9-9

  2. Χαιρετίσματα στην καινούργια Όμορφη παρεούλα , Ηλία Ασημακόπουλο Μαριαλένα κτλ . Η απόλυτη Ξεφτίλα για όλους σας . Κρίμα γιατί είστε νέα Παιδιά . Παύλο , θέλει αερα η Π@@νια Αγόρι μου . … !!!

  3. Απλα πεταγε οπου να ναι ο Σακης. Η ψευτοδαλάκα ειχε μια μπαλα extra αν ηταν ο James θα τον ειχαν παρει άνετα τον ποντο

  4. Κερδισες, αλλα ακομα ζηλευεις την Νικολεττα που εχει πιο ωραιο σωμα και ειναι πιο sexy απο εσενα ??‍♀️

  5. Συγνωμη παιδιά αλλά η Μαριαλένα πήρε όλο το παιχνίδι σήμερα..κ αν είχε κάποια στρατηγική όπως λένε κάποιοι θα χάριζε τον τελευταίο πόντο..έτσι κ αλλιώς αυτή δεν μπορεί να ψηφιστεί…καλυτερα θα ήταν να μην φανατιζόμαστε τόσο πολύ με κανένα παίχτη..γιατί στην τελική εμείς δεν θα κερδίσουμε κ τπτ…κ δεν είναι σωστό να βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα..στην τελική ο καλύτερος ας κερδίσει…κ μην σας φαίνεται παράξενο να κερδίσει κοπέλα στο τέλος….

  6. Μόνο ο σατανάς ο James μπορούσε να βάλλει τη γκόμενα του κλαρινογαμπρού να τον καθαρίσει στο τελευταίο αγώνισμα και να νικήσει ο ..James.