ΝΈΤΑ ΣΚΕΤΣ #4 – Η αξία της σιωπής
Μια παραγωγή του ComedyLab

Σενάριο: Αλέξανδρος Πασπαρδάνης

Έπαιξαν οι:
Δάφνη Λιανάκη

Αλέξανδρος Πασπαρδάνης

Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

10 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 1. Τετοια σκετσάκια ηταν κάποτε fillers στο αμάν. Πλεον ειναι το κύριο προϊόν του μεγαλύτερου καναλιού στο Ελληνικό yt για κωμωδία. Πάτος.

 2. Δεν ήταν κακό, αλλά δεν είχε καμία απολύτως πλάκα. Αν το ζητούμενο είναι να διασκεδάσει ο θεατής, χρειάζεστε καλύτερα κείμενα. Αν πάλι δεν είναι αυτό το ζητούμενο συνεχίστε, τα πάτε μια χαρά.

 3. POV: η ψυχολόγος σου χρειάζεται 2 ψυχολόγους……………….πολύ πιθανό από όταν την πίεσαν οι γονείς της να γίνει ψυχολόγος να απέκτησε ένα διαρκώς αυξανόμενο σε ένταση (και ίσως δικαιολογημένο) impostor syndrome το οποίο έφτασε στο αποκορύφωμά της επιτάχυνσης της αύξησης της έντασής του όταν άρχισε να ασκεί το επάγγελμα της ψυχολόγου με αποτέλεσμα πλέον να προσπαθεί βεβιασμένα να παρατηρήσει τα patterns για τα οποία διαβάζει στα δημοφιλή βιβλία που πραγματεύονται (ΝΑΙ "πραγματεύονται") την επιστήμη που νιώθει ότι προσποιείτε ότι γνωρήζει και προσπαθεί (παρόλη την έλλειψη αναγκαιότητας αυτού) να αποδείξει στον εαυτό της το αντίθετο με το να ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ τα ίδια μοτίβα σκέψης με τους συγγραφείς διάσημων βιβλίων ψυχολογίας… Κοινώς.. έχει φάει σκάλωμα..
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  επίσης κάποιος να με εξηγήσει τι δείχνει η φωτογραφία στο 1:46….
  με φαίνεται σαν κάτι ανάμεσα σε roller coaster και καράβι και επειδή αυτό δεν βγάζει καν νόημα χρειάζομαι μία δεύτερη γνώμη από ένα δεύτερο ζευγάρι μάτια….