Οι πρώτες δηλώσεις της Σύλιας




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τελικά χωρίς τον Ανδρέα το Μικρούτσικο, σε συνδυασμό με τους (λίγους) παρουσιάστες, το νέο bb είναι πολύ "ανάλατο".
    Μη σχολιάσω τους παίκτες, οι οποίοι είναι αδιάφοροι ΌΛΟΙ τους όμως (με μια εξαίρεση… Τη Μαίρη – η οποία είναι σε ΌΛΑ της ΚΥΡΊΑ κι αυτό από την αρχή, από την πρώτη της μέρα.)
    Οι υπόλοιποι είναι ….
    -Ασ'το καλύτερα!!!'
    Η Μαίρη τους τα "έκοψε" από την αρχή κι ακόμα έχει την ίδια ακριβώς στάση.
    Αυτός είναι κι ο λόγος που προσωπικά την ξεχωρίζω εκεί μέσα!!! ΌΛΟΙ οι άλλοι…
    -ΑΣΧΟΛΊΑΣΤΟΙ και πολύ ΚΛΙΚΑΔΌΡΟΙ!!!'
    Υ.Γ. -Το μοναδικό λάθος της Μαίρης είναι που έχει "εμπιστοσύνη" ή έστω κάνει περισσότερη παρέα μ'εκείνη τη "μουσίτσα". Ίσως δεν τον έχει πάρει χαμπάρι ακόμα και φυσικά μιλάω για το ΧΕΣΊΔΩΡΟ!!! Ότι χειρότερο υπάρχει εκεί μέσα (χειρότερο σα χαρακτήρα κι από το Στιβ).
    Τουλάχιστον ο Στιβ είναι κωλοχαρακτήρας αλλά δεν το κρύβει (το δείχνει), ενώ η μουσίτσα ο Ισίδωρος έχει φορέσει το μανδύα του καλού ανθρώπου.
    Φοράει απ'έξω το Σταυρό (παραμύθι), "αγαπάτε αλλήλους και συγχώρεση – πράγμα που δεν έκανε με τον Πέτσα εξαρχής, κουτσομπολιά και κατηγορίες στο ιδιαίτερο με το bb (δωμάτιο επικοινωνίας με το bb) και συζητήσεις και χειραγώγηση των παικτών και ειδικά των νέων (προσπάθεια τουλάχιστον να δώσει την τάση όπως τον συμφέρει και ειδικά στη νικήτρια του "power of love") και τέλος και πάνω απ'όλα ότι έγινε με το Θέμη – που ήταν στο περσινό big brother.
    *Όποιος δεν ξέρει να δεί το βίντεο του Themicorn στο YouTube για τον Ισίδωρο και του τί πραγματικά έγινε.
    Να πω την αλήθεια το Θέμη δεν τον συμπαθώ καθόλου, είμαι σίγουρος όμως ότι στα συγκεκριμένα (για Ισίδωρο) λέει όλη την αλήθεια.
    Άλλωστε δείχνει και τα μηνύματά τους στο messenger…
    Ξέφυγα λίγο!!!
    Αυτό θεωρώ το μοναδικό λάθος της Μαίρης, το οποίο κάνει ΣΊΓΟΥΡΑ κατά λάθος γιατί δεν τον έχει πάρει χαμπάρι (θέλω να πιστεύω) ακόμα "τουλάχιστον".
    -Αυτά τα ολίγα!!!'
    -Άποψή μου… Οκ?
    Όποιος θέλει συμφωνεί κι όποιος θέλει διαφωνεί μαζί μου… Κανένα πρόβλημα!!!'

  2. Την έφαγε ο στηβ και θα τον έχει κ φίλο μετά. Παραλίγο να χωρίσει και η αιτία θα ήτανε αυτός. Αλλά αν είναι σωστός ο φίλος της θα πρέπει να της κόψει αυτή την υποτιθέμενη φιλια

  3. Συγχαρητηρια που εφυγες και σε ξεφορτωθηκαμε. Προσπαθουσες να στησεις τη ψηφοφορια με τα υπολοιπα τρωκτικα της κλικας σου. Και τελικα τον κλωτσο απο το ριαλιτι τον εφαγες απο εναν της κλικας σου. Και ειχε δικιο. Τον φλερταρες, και μολις καταλαβες οτι το ψυλλιαστηκε ο γκομενος, εκανες την αθωα περιστερα στον Στηβ. Αν λοιπον ο Κωνσταντινος-γκομενος δεν σε σουταρει, θα ειναι αξιος κερατας. Αληθεια, μια που το συνηθιζεις, με ποιον απο τους φιλους του Κωνσταντινου εχεις φλερταρει; Ρε Κωνσταντινε, το κοριτσακι ειναι μονο 23 ετων, για να μπει στο μπιγκ μπραδερ σημαινει οτι αισθανεται την αναγκη να ζησει εμπειριες, περιπετειες στη ζωη. Το οποιο δεν ειναι κακο. Αλλα αν ενα κοριτσι με αυτες τις επιθυμιες παντρευτει στα 23 της, στα 30 της, θα σε βλεπει και θα σε θεωρει εμποδιο για τη ζωη που δεν εζησε η που δεν ζει. Και επισης θα βαρυγκομει οχι μονο με σενα, αλλα και με τις ευθυνες της οικογενειας που την εμποδισαν να ζησει. Αστο ρε φιλε, φτασε και συ 30-32, βρες τοτε μια τριανταρα, που να εχει ζησει και να ειναι κομπλε απο εμπειριες ζωης, και ετοιμη πια να κανει οικογενεια, και δεσμευσου. Διαφορετικα, τη βλεπω να σου τραβαει ενα διαζυγιο αργοτερα, ετσι οπως ειναι και δυναμικη, γιατι θα θελει να ζησει, και θα εχει βαρεθει και σενα και την οικογενειακη ζωη. Αν δεν με ακουσεις και την παντρευτεις, παρε τον Στηβ κουμπαρο, μπας και γλυτωσεις απο αυτην πιο γρηγορα..καπου θα την τσακωσεις. Θελει και την τραγουδιαρα την Ανχελιτα κουμπαρα. Δειχνει οτι της αρεσει το συναφι του κοσμου της νυχτας. Θα παρει ωραιες επιρροες…απο την Ξεκολιτα. Αν αποφασισεις να παντρευτεις το ιντριγκαδορικο, διπλωματικο, πεκινουα, μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησαμε. Κατι θα εχουν δει ολοι που σε φωναζουν κερατα!! Φιλοι του Κωνσταντινου, ανοιξτε του τα ματια, γιατι κριμα ειναι, γιατι τον κοβω οτι ειναι καλο παιδι που πειθεται ευκολα.Αν ηταν αλλος, θα της το ξεκοβε να συμμετεχει σε ριαλιτι. Οι καλοι τα βλεπουν ολα ωραια και πειθονται. Αλλωστε η τυπισσα το ειπε οτι θελει δαχτυλιδι, γαμο , παιδια, οικογενεια. Οταν μια γυναικα λεει κατι τετοιο, σημαινει οτι απλως θελει να παντρευτει. Ο στοχος ειναι ο γαμος. Ο Κωνσταντινος ειναι απλως το μεσον για να φτασει στο στοχο. Δηλαδη στο γαμο. Λυπαμαι αλλα ετσι σκεφτονται οι γυναικες. Επισης το ιντριγκαδορικο πεκινουα απεδειξε στο ριαλιτι οτι ειναι μεγαλη διπλωματισσα. Πραγμα που σημαινει οτι σε εχει στο τσεπακι της. Διπλωματης αυτη, καλος και ευπιστος εσυ, σε πουλαει και σε αγοραζει. Το χω σιγουρο οτι σε εχει ταραξει στο μπλα- μπλα, αλλα ρε φιλε δεν τα πιστευει. Θελει τον στοχο-γαμο. Τωρα ειναι γλυκουλα, και στα λεει τελεια. Αργοτερα ομως, θα δεις μια μεγαιρα γλωσσοκοπανα, οταν θα σε εχει βαρεθει και σενα και το γαμο,και θα θελει να προλαβει να ζησει τις εμπειριες που δεν εζησε.

  4. Εθνικός κέρατας!!!! Δειξτε το πρόσωπο του δημόσια!!!! Κωνσταντίνος εθνικός κέρατας σου μπιμπανε τη γυναίκα και δεν έχεις θεμα χαχα μήπως εισαι… Κρυφουλης κε'ι' και εσυ;;;;

  5. Αντε τραβα στον ποκεμον σου. Μας τα ζαλίσες . Και μην ξαναγυρισεις. Δεν θα υπάρξει άλλος steve

  6. Όταν δεν γράφουν οι καμερες γίνετε της κακομοίρας από σεξ ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει στο big brother Αφρικής και Βραζιλίας

  7. Το πιο άσχημο είναι ότι αυτά που λέει τα πιστεύει… Ότι έκανε ομάδα με το παρέακι της και έπεσαν όλοι πάνω από ένα άτομο ούτε λόγος….

  8. Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΆΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ …
    ΩΡΑΙΟ ΣΟΙ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ…ΜΕ ΣΤΗΒ ΝΟΝΌ…ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΊΓΟ.

  9. ο ασβερκος νανος ας παει να βρει τον κερατα να τελειωνουμε μας τα εκανε μπαλονια με τον ασχημο

  10. Το φόρεμα της το έδωσε η παραγωγή🤭εγώ περιμένα να τη δω με τη πετσέτα του μπάνιου για φούστα και τη μπαντάνα για σουτιέν 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣