Ο Κόρο συγκρίνει τον Νίκο με τον Ντάφυ




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κόρο πόπω ζόρι που τραβάς ρε φίλε. Μια ζωή ασήμαντος θα παραμείνεις και προσπαθείς με την λάσπη να έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι καλύτερος από τον Ντάφι. Άντε να δούμε όταν βγείς πόσο θα διαπρέψεις κακόμοιρε survivor της ζωής.

  2. Τώρα θα μας αποδείξει, ο Γαρύφαλλος? Δλδ, τους 4 προηγούμενους μήνες, δεν μετράει η κατάστασή του, και η αγωνιστική του συμπεριφορά? Αυτή η Μαριαλένα, πρέπει να χάνει πολλά λάδια!

  3. Ο κορο είναι ο μόνος που δεν έχει αλλάξει στάση προς τον νταφυ και ας έχει παραμείνει 9 φορές . Σας πονάει αυτό

  4. Να σας θυμησω οτι ο μεγας σπαλ εφτασε μεσα στους 4 φιναλιστ και ηταν αδυναμος

  5. Τώρα όλοι τους λένε τα καλύτερα λόγια για τους δύο φίλους Όταν ήτανε μέσα τα παιδιά τα κυνηγούσαν και τους κάνανε πόλεμο. Για. Μένα το παιχνίδι από εδώ και μπρος είναι Σκουπίδια. Δεν ξαναβλέπω.

  6. το ενα παλτο λεει στο αλλο παλτο οτι ειναι παλτο..Ξυπνατε ρε..ο λιακος και ο σακης τους ενδιαφερει τι κανει ο 30φυλλος;λαικιζει καθαρα ο κορο..

  7. Σε πιστέψαμε τώρα ο κόρο εσύ με το παρεάκι σου ψηφιζες Τζέιμς και Νίκο να φύγουν συνέχεια !!!!!
    Εσύ Κόρο είσαι το μαύρο και ο Νίκος το άσπρο και η καθαρότητα .
    Δεν πείθεις κανέναν Κόρο
    Εσύ έχεις στρατηγική έχεις πονηριά και κανεις τα πάντα για να μείνεις στο παιχνίδι και αν δεν αποχωρούσε ο Τζέιμς θα εφευγες νύχτα με την πρώτη που βγήκες στον Τακο Κόρο !!!!!!!!!!!!!
    Δεν έχουμε κοντή μνήμη ΚΌΡΟ

  8. Ακόμα δν μπορώ να πιστέψω ότι παικταραδες όπως ο Τζέιμς κ ο Νίκος είναι εκτός κ ο νταφυ είναι μέσα. Κάπου λίγο έλεος

  9. παιδιά,πάμε όλοι Χαμπέρη.Δεν είναι τυχαίο.είναι η μόοοοοοονη που έμεινε καθαρή….και ο κόρο ντάξει καλός,αλλά τις έχει κάνει τις μαλακιούλες του.η Χαμπέρη είναι η μόνη.δεν είναι τυχαίο ότι ο Νίκος είπε σε αυτήν ότι θα το κερδίσει.την στηρίζει και ξέρει πολύ καλά γιατί!!

  10. Δε συμπαθώ πολύ τον Κορο αλλά μπράβο που παρατήρησε και είπε την τεράστια διαφορά των δύο παικτών

  11. Ο Κόρο έπρεπε να συγκρίνει τον Νίκο άγωνιστικα για την καθαρότητα το ήθος και την αξιοπρέπεια με τον εαυτό του !!!!
    Ο Νίκος ήταν λιοντάρι αυθεντικός χωρίς στρατηγική χωρίς κακίες και μια καθαρότητα που απέχει πολύ από τον κόρο !!!!!!!
    Ο Νίκος είναι το άσπρο και ο κόρο το μαύρο !!!! Ο Κόρο και η Μαριαλένα ψήφιζαν συνέχεια Τζέιμς και Νίκο και ήθελαν να τους διώξουν . Λοιπόν ας συγκρίνει το εαυτό του με τον Νίκο και ο κόρο θα είναι στον πάτο !!!! Ο Νίκος ήταν και θα παραμείνει στην κορυφή !!!!