ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ 23: Έχει πιάσει ποτέ όπλο στα χέρια του ο Παρασκευάς Κουτσίκος;




#netwix #ParaskevasNetwix

Ο Άρχοντας του Σκότους, ο γλυκός μας Παρασκευάς θίγει ένα σημαντικό θέμα της εποχής και τοποθετείται με τον δικό του μοναδικό και σατυρικό τρόπο! Γιατί κατάφερε να κάνει έξαλλο για μία ακόμη φορά τον Νικόλα Ράπτη; Ένα ακόμα επεισόδιο «Παρασκευάς» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Να φωαζει αυτός: ΠΟΥΑΝΕΕΕΣ ΟΛΕΕΣ ΟΧΙΙΙ ΕΓΩ, ΟΧΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥΑΑΑΑΝΕΣ ΕΓΩ το πηγαίναμεεναλλάξ.. δεν καταλάβαινα τι έλεγε γιατι τα έλεγε έτσι….πηγα να πεθάνω ???

  2. Πάω σήμερα Μέθανα λέει και βλέπω έναν μικρό με μπάφο στο χέρι έρχεται και μου ζητάει αναπτήρα… Παναγία μου τι γονείς είναι αυτη που δεν έχουν ούτε έναν αναπτήρα να δώσουν στο παιδί τους… Απτην μέρα που θα γεννηθεί του δίνεις clock μολότοφ αναπτήρα και μια γλάστρα έλεος δηλαδή

  3. Ο Φάνης στο τέλος ειρωνεύεται τους μπάσταρδους κυνηγούς και λαθροκυνηγιυς που σκοτώνουν απειλούμενα είδη κλπ… Βρίζω τους κυνηγούς γιατί όποιος έχει πάει για κυνήγι θα ξέρεις ότι ειδικά στην ήπειρο σκοτώνουν 150 πάπιες σε μια βραδιά… Αυτό είναι το κυνήγι σας? Ο αφανισμος?

  4. ξέρει κανείς σε ποιο επεισόδιο λέει ο παρασκευας εχω βαλει ξυπνητήρι κάθε 5 λεπτα να κάνω τσιγαρο;

  5. Θέλω να απαντήσει το καίριο και σημαντικοτατο ερώτημα ο Παρασκευάς αν οι πίτσες προσφοράς της fan ειναι πιο κοψοχρονια και πιο τσιγκουνικες από τις μη προσφοράς

  6. Τρελό γέλιο. Ελιωσα!???
    Ο Παρασκευας ειναι σαν τον Oβελιξ.! Προς το τελος κάνει και την υπέρβαση. Βάλτε υπότιτλους ρε παιδιά κι ανεβάστε το για τους Αμερικάνους.