Πολλή συζήτηση για το αγώνισμα και τις σχέσεις των συγκατοίκων




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Μαίρη παίζει να είναι το πιο ΟΟΟΟΟΜΟΡΦΟ άτομο που έχει υπάρξει σε σόου. Είναι προνόμιο για το Big Brother να έχει μια παίκτρια με τον λόγο και την σκέψη της Μαίρης. Τόσο ισορροπημένα, δίκαια και σοφά!

  2. Αχ βρε Ανχελιτα που νομίζεις ότι είστε ποιο έξυπνη από την Μαίρη!Που νομίζετε πως θα την κολλήσετε στον τοίχο! Η Μαίρη εκτός από έξυπνη είναι και ετοιμόλογη και χειρίζεται την ελληνική γλώσσα τόσο ωραία! Της βγάζω το καπέλο!

  3. Η δικαιοσύνη είναι άδικη όταν δεν μας ευνοεί! Ρε γατάκια στη Μαίρη τα λέτε αυτά; Χαχαχαχ κολοκυθοκεφαλοι και πι δυο

  4. Τι με νοιάζει εμένα αν είστε ζευγάρι είναι επιλογή σας αυτό…ρε θεαρα Μαίρη τι να πω τους τυλίγεις σε μια κόλλα χαρτί όλους εκει μέσα 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  5. Μπράβο μέρη γιατί τα παιδιά είναι πολύ εγωίστες.. Θέλουν να γίνεται αυτό που λένε. Άιντε χαλαρώστε ρε γατάκια. Στιβ ρε βλακακο καταλαβαίνεις ότι λες βλακιες

  6. Ο Παναγιώτης όταν είναι μόνος δεν μπορεί να απαντήσει χωρίς το παρέα κι γι αυτό κόλλησαν με τον Στηβ. Δεν μίλησε

  7. Ο πετσας τη νομίζει ότι το νινί της ανχελιτας θα τον σώνει πόσο μικρό μυαλό θεέ μου είναι και οι δύο ξερασματα, αντε και η σειρά τους, δεν αφορούν κανένα τα ερωτηκα τους.

  8. Όταν είπε η Μαίρη, ότι η ανχελιτα έκανε ΤΟ ΙΔΙΟ, όταν ήταν αρχηγός, αλλά κανείς δεν είπε τπτ, το έκανε γαργάρα ο πετσας!

  9. Μαίρη είσαι τέλεια, ο λόγος σου, οι πράξεις σου , είσαι πηγή έμπνευσης, θέλω να σε έχω φίλη μου !!

  10. Ας πει κάποιος στα παιδάκια ότι ο Πέτσας και η Ανχέλιτα ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον 24 ώρες το 24ωρο και όχι μόνο στα βέτο. Έλεος.

  11. Ρε Παναγιώτη, δεν μας χ*** με την σχέση σου. Αν δεν ήθελες να αγωνίζεσαι με την κοπέλα σου να μην έκανες σχέση στο παιχνίδι.

  12. Αχ Μαίρη μου ετσι μεγάλωσαν δεν προκυτε να αλλάξουν τα δικά τους δικά μας και τα δικά μας δικά μας 😂😂😂😂ελεος

  13. O albino Πέτσας συνεχίζει να πιστεύει ότι πρέπει το σπίτι να τους ευνοεί επειδή είναι ζευγάρι. Είναι σοβαρός? Μας αποκάλυψε κιόλας τη στρατηγική του στο παιχνίδι.