Σάκης και Ηλίας προσπαθούν να εμψυχώσουν τη Μαριαλένα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αρε Ιλια παρόλο πού ξερναγες για την Μαριαλένα και το Σάκη αλλά ο Σάκης για να είναι ΠΕΧΤΟΥΡΑ σε συμβούλεψε πώς να πεξεις!!!Και κέρδισες τον κορο:::Ρε Σάκη είσαι ΠΕΧΤΟΥΡΑ μεγάλη και λόγο ότι είσαι Αθλητής έχεις καλοσύνη και Αθλητική παιδια πού πού λίγοι την είχαν στο Σαρβαιβορ 4….Πέντε Αμιγκος παρα σχεντε σάς έθαβαν άνευ λόγου και αιτίας εσει δείχνεις τη μεγάλη καρδιά έχεις πού χωράει όλους τούς Εχθρούς σού πού βλέπω είναι Αρκετή!!!!??❤

  2. Μετά από αυτά τα αγωνίσματα κατάλαβα γιατί ο Σάκης την έβγαλε έξω από το σπίτι. Τι γκρίνια?! Νικά ο Σάκης και το χέρι της δεν του το έδινε.
    Βγες έξω Σάκη και θα έχεις γυναίκες στην ουρά να σε περιμένουν άφησε το κλαμενο πίσω!

  3. Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σάκη ο Ηλίαs δεν πειράζει έχει φοβερό χαρακτήρα όμωs καιμακάρι να κερδίσει αύριο.

  4. Έλα ρε Μαριάλενα έχεις ψυχη και πρέπει να είσαι υπερήφανοι που έφτασες μέχρι εδώ και πιος ξερεις μπορεί να κερδίσεις αύριο και να είστε μαζί με τον σακη στα Ημιτελικα πάμε ρε παικτουρα. ?

  5. Ασεμας βρε Ηλία με τη Μαρίαλλενα συγκετρω σου επιτέλους το πας να παριγωρισεις τη Μαριλου και σε θαβη πίσω από την πλάτη σου είπαμε εισαι ψυχαρα όχι κορόιδο όμως ελεος ξυπνα γιατί έχεις κοιμηθεί πάρα μα πάρα πολυ

  6. Τα κοριτσια κερδιζουν την γυναικα οτι μαλακια και να πειτε παντα κοριτσια θα εισατε καταλαβατε Αρβανιτες?

  7. Χεστην ρε Ηλια που παιζεις σαν μικρο παιδι τον τελευταιο καιρο. Δες εκει να βγεις τωρα δευτερος αφου αφισες την πρωτη θεση στον τραμπουκο απο βλακειες σου.

  8. Τι λέει ρε παιδιά? Μάλλον δεν έχει καταλάβει το λόγο που σε κανένα άθλημα δεν παίζουν μικτά άντρες και γυναίκες. Μόνο περήφανη πρέπει να νιώθει που τους παίζει στα ίσα.