Σάκης και Μαριαλένα τραγουδούν το 100 φορές κομμάτια




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΡΟΛ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ

  2. Μπράβο, μπροστά στην κάμερα. Ε ρε υποκρισία. Κυνηγάνε τις κάμερες για να πουλήσουν την '' σχέση '' τους με τον τουρίστα.

  3. Σάκης, ερπετό, μαριαλενα τα λέπια του ερπετού. Μεγάλοι θεατρίνοι. Να γυρίσουν ταινία μετά τον Παπά τίτλος, τα ερπετά στο βούρκο τους. Το βασικό ρόλο; Ο Σάκης. Ο παπάς δεν είναι καλός ηθοποιός δεν έπαιξε καλά εκεί μέσα, ενώ ο Σάκης, σταυρούς, κλάματα, αγκαλίτσες ελαφρά πηδηματάκια τη νύχτα, χρατσα χρουτσα που έλεγε και ο νταφυ, και κατασκευασμενη ταπεινόφροσυνη. Όσκαρ θέλει αυτός. Ο Λιβανης κερατάς όπως λένε όλα τα πάνελ και η μάνα της μαριλους στα πατώματα. Α ΡΕ μαριλου, τι ηθικό και ακαιρεο κορίτσι που είσαι!!!

  4. Αν ηταν ο τζειμς και τραγουδούσε για τον Νίκο θα λέγατε ολοι «αχ τι γλυκουλης τραγουδάει για τον φίλο του». Ρε πάτε καλα; ΣΑΚΗΣ ΜΟΝΟ!!

  5. Σακη Μαριάλενα συνέχειστε έτσι να τους δεινετε πόνο στους αμιγκος μπορεί να έφυγε ο νταφυ αλλα τύποτα δεν τέλειωσε εσύ είσαι ο Σαβαιρβορς και θα είσαι ο νικητής όπως σου αξίζει μην ανησυχείς γιαυτό παίκταρα. ??

  6. Κάτω από τα βίντεο με Σάκη και Μαριαλένα όλα τα σχόλια κράζουν Σάκη και Μαριαλένα. Κάτω από τα βίντεο με τους αμίγκος όλοι κράζουν τους αμίγκος και λένε Σάκη δίκασέ τους. Μάλλον δεν τα έχουν χαμένα μόνο οι παίχτες του παιχνιδιού από τον εγκλεισμό ?

  7. Σακη δεν θα πάρεις τους ψηφους του τριαντάφυλλου οσο και να δινεις παρασταση. Μας πηρανε τα σαλια γλειφτη.

  8. Εντομεταξυ τον Τριαντάφυλλο στην αρχή τον φωναζανε Τριαντάφυλλο μετά επειδή βαριόντουσαν Νταφυ μετά τον φώναζανε Νταφ και αν έμενε και άλλο θα τον φωναζανε Ντ δλδ αμαν????