ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 507 – Σαμαράς και Σαμαράς απ’ το ίδιο βαρέλι




25.6.14
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ Ο ΠRETENDΕΡΗΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΚΙ Η ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ..

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

16 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. To penaldi eitan katharotato alla den fenete apo tin camera apo to plai alla apo pisw me plati ton Samara.Kai 'gw elega pws pali kolofardoi eimastan alla telika eitan penaldi 100%

  2. 2:10 μέχρι τέλους είναι τα σοβαρά Σίλα ?
    έχουμε 4000+ κρατούμενους απεργούς πείνας, γιαυτό το σκορ πότε θα πανηγυρίσουμε ? όταν φτάσουν τους 10,000? όταν περάσει το πολυνομοσχέδιο για της φυλακές τύπου Γ' ή να στηρίξουμε τύπου Α´ φέτος?

  3. Άσε μας ρε συλα, χρόνια τώρα τρώμε προπαγάνδα στη μάπα! Τώρα το θυμήθηκες? Συστημικουλικο. .

  4. Ο σιλας ειναι με διαφορα ο πιο μορφωμένος απο όλους αυτούς που κανουν stand up comedy, απλα το θέμα ειναι οτι η μάζα δεν μπορει να καταλάβει τον σαρκαστικό του λογο, θυμαμαι σε ενα βιντεο που ειχε αναφέρει κατι για τον Βολταίρο και τα σχόλια κατω έλεγαν ποιος ειναι αυτος και μπλα-μπλα και οπως ειπε και ο σιλας σε αυτο το βιντεο, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, μονο καλο θα σας κανει! Φιλικά παντα !

  5. ε ναι ρε παιδια ολοι να κραξουν τον Σιλα !!!! αλλα μαλλον κανεις δεν καταλαβαινει το χιουμορ του !! εαν δεν σας αρεσει μην το βλεπετε!

  6. Όλοι οι κακεντρεχείς εδώ μαζεύτηκαν ε? Για όλους τους υπόλοιπους (σσ. μερικές χιλιάδες) που σε απολαμβάνουμε… να κάνεις κανα εβδομαδιαίο καθ'όλο το καλοκαίρι.. αλλιώς θα βάλω στο repeat τα χειμερινά!