Σχεδόν…ψυχανάλυση | Αριστοτέλης Ρήγας | Λούφα




Σχεδόν ψυχανάλυση. Μια χιουμοριστική εκπομπή με θέμα το δράμα. Ένας διαφορετικός καλεσμένος καθε φορά, διηγείται μια από τις πιο δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ναι, κάνουμε χιούμορ με θέμα τα χειρότερα της ζωής μας. Αστείο και δραματικό ταυτόχρονα.

Καλεσμένος επεισοδίου ο Αριστοτέλης Ρήγας:

Παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κούδας:

Ευχαριστούμε το SuperFly Cafe (Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι) για την φιλοξενία.

Μοντάζ/γραφικά: Ιωάννης Ψύχος
Γύρισμα: Λεβόν Αβακιάν, Ιωάννης Ψύχος

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

16 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Να γελάς με τον πόνο του άλλου και να τον εκμεταλλευεσαι για τα γλιτώσεις εσύ τα καψώνια…σηκώνω τα χέρια ψηλά

  2. Τα στρατιωτικά νοσοκομεία δεν είναι όλα έτσι. Υπάρχουν στρατιωτικά νοσοκομεία που είναι κανονικά όπως το 401 ΓΣΝΑ, το 424 ΓΣΝ κτλ

  3. Συγνώμη αλλά από την στιγμή που είσαι και εσύ μέρος του χειρουργείου (έστω και ως παρατηρητής), είσαι και εσύ υπόλογος που δεν ανέφερες τον ''χειρουργό'' σε κάποιον ανώτερο έτσι ώστε να υποστεί τις συνέπειες των πραξεών του με πειθαρχικό/δικαστήριο το λιγότερο (μαζί με τον εργαλειοδότη που συζητούσαν). Αντιεπαγγελματικό και ανήθικο. Το να βγάζεις τον εαυτό σου εκτός και να ρίχνεις τις συνέπειες μόνο στον χειρούργο επειδή δεν έκανε σωστά την δουλειά του και οι υπόλοιποι απλά να το δέχονται είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Δηλαδή το υπόλοιπο προσωπικό τις 6 αυτές ώρες ΤΙ ΕΚΑΝΕ; Το πρόσχημα πως ήταν ανώτερος και τον φοβόσασταν κτλ δεν είναι δικαιολογία. Θα ήθελες να συνέβαινε αυτό σε κάποιον δικό σου; Και να είμαστε σίγουροι πως ο συγκεκριμένος χειρούργος άφού το έκανε μία φορά, θα το ξανακάνει, και την επόμενη μπορεί να έχει ακόμα πιο τραγικά αποτελέσματα. Είμαι και έγω νοσηλεύτρια Π.Ε. και πραγματικά πονάει η καρδιά μου ως επαγγελματίας υγείας και μόνο στην σκέψη ότι είχατε αφήσει ''ανοιχτό'' τον άνθρωπο επί τόσες ώρες! Το πόσο ανεύθυνα φερθήκαν όλοι είναι απίστευτο, η πιθανότητα λοίμωξης/ σηψαιμίας/προβλημάτων σχετιζόμενα με το αναπνευστικό που θα μπορούσαν να προκύψουν είναι μεγάλη. Είτε είχατε άγνοια κινδύνου-που κρίμα γιατί όλοι υποτίθεται έχετε πάρει τα ανάλογα πτυχία για να βρίσκεστε εκεί και θα έπρεπε να κατέχετε και τις ανάλογες γνώσεις, είτε αδιαφορία-ανηθικότητα θα έλεγα, που κρίμα πάλι γιατί δώσατε (νοσηλευτές και ιατροί) ένα γαμημένο όρκο που καλά θα ήταν να τον τηρούσατε. Απαράδεκτο.

  4. Όντως ισχύει αυτό με τα στρατιωτικά νοσοκομεία στον ΕΣ τα γνωστά και ώς ΣΤΕΠ.Πάντα σου βγάζουν παραπεμπτικό για τον οποιοδήποτε λόγο και αιτία και δεν εστιάζουν τόσο εκείνη την στιγμή…

  5. Αν ζούσαμε σε πολιτισμένη χώρα, όπου οι γιατροί και οι στρατιωτικοι ήταν υπόλογοι για τις πράξεις τους και δεν έφτιαχναν οι ίδιοι επιτροπές για να αθωώνουν τους συναδέλφους τους, αυτός ο χειρουργός θα είχε καταλήξει στο κακουργιοδικείο για βασανιστήρια. Τώρα και να είχατε κάνει όλοι αναφορά εκεί μέσα και τίποτα δεν θα είχε πάθει, και μάλλον θα υπηρετούσατε ακόμα. Ντράπηκα που γέλασα αλλά όντως μετά από τόσο σφίξιμο ξεσπάς έτσι.