Σχεδόν…ψυχανάλυση | Δημήτρης Δημόπουλος | “3 κηδείες και ένας γάμος”




Σχεδόν ψυχανάλυση. Μια χιουμοριστική εκπομπή με θέμα το δράμα. Ένας διαφορετικός καλεσμένος καθε φορά, διηγείται μια από τις πιο δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ναι, κάνουμε χιούμορ με θέμα τα χειρότερα της ζωής μας. Αστείο και δραματικό ταυτόχρονα.

Καλεσμένος επεισοδίου ο Δημήτρης Δημόπουλος:

Παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κούδας:

Ευχαριστούμε το SuperFly Cafe (Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι) για την φιλοξενία.

Μοντάζ/γραφικά: Ιωάννης Ψύχος
Γύρισμα: Λεβόν Αβακιάν, Ιωάννης Ψύχος

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Χαίρετε. Έψαχνα το επεισόδιο με την Νικιτέα, το οποίο ήταν πολύ δυνατό και ανέλυε ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά δεν το βρήκα. Έχει κατέβει για κάποιον συγκεκριμένο λόγο;

  2. Ο κύριος Δημόπουλος μου θυμίζει old school gay το καταλαβαίνεις ότι είναι ελαφρώς κουνιστός αλλά έχει μια αξιοπρέπεια μια αρχοντιά

  3. θα ήθελα να αφήσω αυτη τη πληροφορια εδω γιατι μαλλον δεν τη γνωρίζατε οταν γυριζατε το επισοδειο. Παιδια και ομως γινονται live streaming κηδείες . Εισαι στο εξωτερικό και δεν μπορεις να έρθεις στη κηδεια του πολυαγαπημενου σου παππού/ θείου κτλ; Τωρα παρέχεται απευθείας μετάδοση απο την εκκλησία το νεκροταφείο και το σπιτι για εσενα. 😛 ειναι αληθεια, το ειδα να γινεται.

  4. Βλέποντας αυτό το επεισόδιο καπάκι μετά από αυτό με τον Ανατολίτη, το εισαγωγικό κομμάτι σου προκαλεί έναν τρόμο και μια ανησυχία…

  5. Πολύ ενδιαφέρον concept, κάπως αμήχανο στην αρχή, κύλισε καλύτερα στη συνέχεια. Ελπίζω να συνεχίσει η εκπομπή.

  6. Γνωστό γραφείο τελετών της Θεσσαλονίκης (μην κάνουμε και διαφήμιση χωρίς να είναι χορηγός 😛 ) παρέχει live-streaming για τους συγγενείς, που μένουν μακριά και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

  7. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΈΝΑ PODCAST ΌΠΟΥ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΉΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΌΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟ ΌΠΩΣ ΓΊΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΆ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ YOUTUBE! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΕΚΠΟΜΠΉ!

  8. Ήμουν αρκετό καιρό κοράκι και να σας ότι και καθαρό εσώρουχο να φοράτε κατά πάσα πιθανότητα εκείνη την στιγμή θα κατουρηθείτε/χεστείτε οπότε δεν έχει νόημα.

  9. λατρευω δημοπουλο και το χιουμορ του αλλα στο βιντεο αυτο ειχα κολλησει με το καδρο τηλεοραση πισω απο το κουδα που επαιζε τη πιο γαματη σειρα ολων των εποχων ρε φιλε knight rider του 1982 kitt και ξερο ψωμι!!!!

  10. Δημητρη εγωδεν θελω να σε βαλω στον κοπο να οργανωσεις την κηδεια μου, βγαλε λιγο υλικο ακομα να με πιασεις σε καποιες κατηγοριες να βαλω να παιζουν με slideshow ανορθογραφα ποστ απο Facebook

  11. Δεν έχεις βάλει στο πατρικό ταμπέλα εδώ έμενε ο Δημήτρης Δημόπουλος για να μην εκμεταλλευτεί η μάνα του οικονομικά τον χώρο γιατί ακόμα της ανήκει!!!