Τι θα κάνει ο Νάσος με το βέτο;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Στιβ ηθελε να πει ενα πραγμα… Προσπαθει να τον πείσει να κανει αυτο που θελει, τον εφαγε… Ο Χαζος Νασος, ειχε δει απο εξω τι γινεται, ηξερε τι θα επρεπε να κανει, αλλα μεσα εκανε πισω η κυρια.. Του γύρισε μπούμερανγκ..

  2. Big brother is promoting bullying!…samantha tried to fix the vote, steve bullied nasos into burning it and angelita has threatened blackmail…dont watch this show if steve stays in the game it means its fixed.

  3. Άραγε αν δεν ήταν ο Νίκος με την Ευδοκία υποψήφιοι, θα τον παρότρυνε να το κάψει🤔🤔🤔🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄🙄

  4. Αν είχε το βέτο ο Στηβ και του έλεγε άλλος να το κάψει θα το είχε κάνει ολόκληρο θέμα και θα είχε πέσει η κλίκα να τον φάει που θα τον υποκινούσε στο να το κάψει ενώ θα ήταν υποψήφιοι για παράδειγμα Πέτσας, Ανχελίτα, Βιολέτα😏😏😏😏

  5. Εσύ Στηβ αν είχες το βέτο και ήταν προτεινόμενη η γκόμενά σου ή ο Πέτσας θα το έκαιγες ρε φίλε😏😏😏😏

  6. Άμα ήταν παγίδα φίλε…. Να μην το κέρδιζες!!! Άιντε…. Όλοι μας θεωρείτε χαπατα. Μοιραια έγινες εγκέλαδος και τοποθετήθηκες. Αντε να έρθει η σειρά σου να βγεις τακο να δούμε αν θα μεινεις

  7. Όταν βρίσκονται 3 δυνατοί πεχτες στον τάκο , συμφέρει πολύ τον Νάσο να φύγει ο ένας από αυτούς τους τρεις . Οπότε θα είναι χαζός νά τό δώσει σε κάποιον.

  8. Και μονο για αυτο που του ειπε ο steve επρεπε να την σωσει δεν τον ειχα να μασαει τετοια και ο ολος ο κοσμος μαζι του θα ηταν.Τωρα απο εκει που ηταν τερμα μαγκας που τα ειπε χυμα βγηκε χαζος που δεν μπορει να παρει μια αποφαση και ρωταει μεχρι τελευταια στιγμη τι να κανει.

  9. Δεν μας λες ρε μπιγκ μπράδα, ο Steve, αν μείνει, θα φάει καμία ποινούλα για καθοδήγηση βέτου? Για μα μη σχολάσω την χειριστική συμπεριφορά.

  10. Nάσο δεν έπρεπε από τα λεγόμενα του Στήβ να σου κρίνει την απόφαση έπρεπε να την σώσειs την Ευδοκία αφού και εσύ το είπεs ερχεται έρθει κοντά δεν λέμε και ξελέμε.

  11. Τζάμπα το ότι το παίζεις τούμπανο 😂😂😂😂. Όσο ψύλλος είναι άλλο τόσο βλάκας είναι. Ανανδρος που δεν κράτησε το λόγο του.

  12. Του είπε πολύ ευγενικά ότι ή το καις ή την άλλη εβδομάδα ψηφίζουμε εγώ και όλο μου το παρεάκι εσένα και ευδοκια

  13. Στηβ μίλα πιο αργά και καθαρά ρε αγόρι μου!!!Μέχρι και υπότιτλους αναγκάστηκαν να σου βάλουν για να καταλάβουμε 5:04

  14. Ρε παιδιά εκεί στη παραγωγή καταλαβαίνει κανείς από εσάς ότι ο Στηβ δεν είναι αρεστός στο κοινό;;;;;;Και ότι δημιουργεί αντιπάθεια σε εμάς με όλο αυτό το στυλακι;

  15. Κάνετε 13% μετά βίας, αν δεν φύγει ο Στηβ δεν θα πιάνετε ούτε 7% … Κανείς δεν τον στηρίζει, δεν έχει λογική! Καλά όσο για την απειλή προς την κότα το Νάσο που έμεινε ατιμώρητη, ασχολιαστη!

  16. Έλεος, αλήθεια θα σταματήσω να το βλέπω. Είναι τραγικό η κλίκα να κανονίζει και μεθοδεύει όλο το παιχνίδι και η παραγωγή απλά να μην υπάρχει πουθενά!

  17. Το, αν εισαι αρεστός σε όλους, δεν εχεις προσωπικότητα, ποιος ηλίθιος το πρώτο ανάφερε σε αυτόν τον κοσμο;