Τι φταίει για την αποτυχία στη δοκιμασία;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γιατί δεν πάει η Μαίρη και ο Ισίδωρος στο FBI να λύσουν καμία υπόθεση; χαραμίζονται μεσα στο BB… Εξιχνιασαν την υπόθεση "ΠΑΤΆΤΑ" vs "ΣΑΜΑΝΘΑ"

  2. Σαμανθα στη Κυπρο λέμε 'Αλλού σε τρώει τζαι αλλού κνιθεσαι (ξυνεσαι)'. Είναι πολλά τα κόμπλεξ σου. Πολλής θόρυβος για το τίποτα.Απλα για να φανείς. Έχει πολλές ανασφάλειες αυτή η μικρή. Την κατάλαβα απο τες αρχές. Νιώθει και κόμπλεξ κατωτερότητας που δεν είναι από Ελλάδα. Κακός βέβαια. Θυμάμαι που θίχτηκε στην συζήτηση με την Έλενα οταν της είπε άνοιξε λεξικό να δεις τι σημαίνει η λέξη διπροσωπος και άρχισε να κλαίει και να λέει οτι της το είπε επειδή δεν είναι Ελληνίδα.

  3. Παντα η Σαμανθα ξεκινάει τα προβλήματα. 18 χρόνων και δες συμπεριφορά.. επισης αυτή η φωνή της είναι πολυ σπαστικια

  4. Η Μαίρη είναι πανεξυπνη της το αναγνωρίζω και ας την θεωρώ αναξιόπιστη σαν άνθρωπο. Το θέμα ήταν Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Απλά ήθελε η Σαμανθα να αποτυχει η δοκιμασία επί αρχηγιας ατόμου εκτός της παρεας της.

  5. Η Σαμάνθα να ήταν αρχηγόs να επιβάλει την γνώμη τηs η αποστολή ήταν πολύ δύσκολη και δεν μπορούσαν να την κερδίσουν πολύ απλά δεν είσαι εσύ η μόνη σωστή και αλάνθαστη μέσα στο σπίτι είπαμε.

  6. Αν ήσουν τόσο καλή στα μαθηματικά δεν θα έμπαινες σε ένα παιχνίδι για να βγάλεις λεφτά. Το να το παίζεις έξυπνη επειδή δεν έκατσε κάτι σε άλλους δεν σε κάνει έξυπνη.