Το αγώνισμα του αρχηγού




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ο στιβ δεν αγωνίζεται καν επειδή ξέρει ότι και να βγει προτεινόμενος θα κερδίσει πόλη χαλαρός ότι νάνε αυτός

  2. Που είναι τώρα όλοι αυτοί που λένε οτι ο Νίκος τα παρατάει στα αγωνισματα και δεν προσπαθεί ποτέ για τίποτα?? Ο άνθρωπος ξεκάθαρα απλά όταν δεν θέλει να κάνει κάτι δεν το κάνει ή όταν νιώσει την ανάγκη να θυσιαστει για κάποιον άλλον θα το κάνει, δεν είναι οτι τα παρατάει ή δεν ασχολείται! Στο κάτω κάτω της γραφης δεν θα τον αναγκασουνε κιόλας άμα δεν θέλει να παίξει, δικαίωμα του είναι και όπως είχε πει και εκεινος την προηγούμενη φορά τους λόγους του τους ξέρει μόνο αυτός. Καταλαβαίνω πως μπορεί να βλέπει κάποιος το αντίθετο αλλα για μενα είναι προφανές οτι λειτουργεί απλά με το συναίσθημα ή σκέφτεται πρακτικά – οκ τελευταία το είχαμε δει αρκετές φορές και μπορεί και να μας ενοχλουσε κιόλας λόγω του οτι άφηνε έξτρα ευκαιριες στην κλίκα αλλά όχι και οτι τα παρατάει ρε παιδιά, την πρώτη φορά που βγηκε αρχηγός με νυχια και με δόντια παλεψε!

    Υ. Γ. Ανχελιτα σκασε λίγο που θα δωσεις και "συμβουλές" κοιτα τα χαλια σου που αν δεν ήταν τα φιλαρακια σου δεν θα μπορούσες να πας να βγαλεις τα ματια σου με την ησυχία σου, επίσης μιλας εσύ που τόση ώρα εκλεβες – με το ΕΝΑ χέρι είπε ο Big Brother! Kαι εσύ Σαμάνθα σταματα να πεταγεσαι σαν τη πορδη κακιασμενη εμμονικη!

  3. Η Σιχαμναθα ειρωνεύτηκε?? Αυτο που λεει πως της κανει η Ευδοκια? Α μωρη μικρη κομπρα

  4. σιγά την ψαρομούρα που όταν της τη λένε ανοίγει το στόμα σα ροφός, και κάνει ότι μπορεί μόνο για την πάρτη της!

  5. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Στιιιβ, Ρουφα τ αβγό σου τώρα και μη μιλάς. Φιλάκια. Δίπλα φιλάκια από Νίκο!

  6. 15:35 σκασε κάποτε.
    Νίκο μη μασάς και πέτα στον κάδο τις υποτιθέμενες συμβουλές που σου δίνουν κάποιοι και κάποιες.

  7. Την ανικανότητα του ο Στηβ την ερμηνεύει "ζω,υπάρχω κ θέλω να βγαίνω στον τάκο"αλλιώς δεν έχει νόημα..Γελάνε κ οι πέτρες ρε γελοίο άτομο…κομπλεξικοι.

  8. Η Ξεκολίτα δίνει συμβουλή στο Νίκο να μην τα παρατάει! Γιατί δεν δίνει την ίδια συμβουλή και στον Στήβ που τα παράτησε με το καλησπέρα, πρώτος απο όλους? Μήπως επιδή ειναι στο παραιάκι της? Επίσης ο Στηβ μέτρισε οτι δεν πρόκειτε να κερδίσει, οπότε την παραίτηση του απο το παιχνίδι, προσπαθισε να την περάσει ως γεναιότητα, οτι δεν φοβάται να βγεί υποψήφιος! Μας έχει όλους για ηλίθιους! Οσα δεν φτάνει η αλεπου- Στήβ τα κάνει κρεμαστάρια!!

  9. Το τι χαρα πηρα δε λεγεται!Δωσε πονο Νικο!!!Κανε τη κλικα να ξεμπροστιαζεται μονη της με τα οσα λενε οι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ!!!

  10. δωσε πονο αγορι μου αυτη η ξινιλα στα μουτρα τους ολα τα λεφτα ,αλαζονες και κενοι παραδειγματα προς αποφυγη .